1. Odličen servis za ustvarjanje zaslužka:

 • Imate svoje izdelke ali storitve in jih hočete uspešno prodajati na internetu?

 • Ste brezposelni ali nezadovoljni s svojo plačo ali službo nasploh?

 • Ste zaskrbljeni zaradi upokojitve in višine pokojnine?

Ne glede na to, v katero katergorijo spadate, vam bom  predstavil za vas primerne rešitve, kako lahko rešite vaše probleme.

Internet je najhitreje rastoča gospodarska dejavnost. Če boste vedeli, kako lahko pravilno postavite svoj posel na internetu si lahko odrežete košček torte tudi vi.

 

 1. Najcenejša in prilagodljiva možnost za postavitev vašega posla na internetu

V vsak posel morate vložiti nekaj denarja in nekaj svojega časa. Več kot boste vložili svojega časa, manj bo treba vložiti denarja in obratno. Glede na vaše odločitve vam lahko prikažem za vas primerne možnosti.

Če ste se pripravljeni izobraževati, kako se določena opravila naredijo in jih seveda potem tudi narediti sami boste lahko svoj internetni posel postavili že za samo 11,50$ (približno 10€) na mesec ali celo manj. Če pa časa nimate, ali pa če preprosto želite, da nekatera opravila naredimo za vas mi, pa vas bo to seveda stalo nekaj več. Preverite  ponudbo.

 

 1. Vsakdo zmore

Večino ljudi, ki se odločajo o tem, da bi začeli nek posel na internetu običajno skrbi, da niso za to dovolj dobri. Porajajo se jim običajni pomisleki: „nisem dovolj pameten, nimam dovolj tehničnega znanja, res nimam pojma kako narediti spletno stran, kaj je to internet marketing in podobne zadeve.“ Večini se zdi to zlata priložnost, ampak zunaj njihovega dosega.

Nekateri pa vseeno prepoznajo to kot možnost za neko spremembo na boljše in se podajo na pot internetnega posla. In potem spoznajo kako se lahko resnično vsakdo nauči teh veščin, in kako je lahko ta posel zanimiv.

 

 1. Možnost da se izognete delovniku od 8. do 16. ure in delate kjerkoli

Ni malo ljudi, ki sanjajo o bolj prilagodljivem delovniku, ko bi lahko imeli več časa zase in za svojo družino. Da se nebi zbujali ob zoprnem zvoku budilke, da nebi zgubljali časa v prometu na poti na delo, ki ga pravzaprav niti ne delajo radi, kjer jim ukazujejo šefi, ki jim verjetno ni mar za njih. Vse to vedoč, da je njihova plača zelo omejena, ne glede na to kako se trudijo in koliko delajo.

Internetno delo vam ponuja možnost, ne samo za zaslužek, temveč tudi možnost, da živite svoje življenje tako, kot si sami želite.

 

 1. Višino zaslužka izbirate sami

Naj se sliši še tako čudno ampak je res. Najboljša stvar na internetu je namreč ta, da lahko postopke avtomatizirate in samo tisto kar deluje potem uporabljate znova in znova. Zaslužek je tako odvisen samo od vaših prizadevanj in od morebitnega vlaganja v reklamo.

 

 1.  zasebna skupnost

Kadar ste se do sedaj lotili nečesa novega ste bili najbrž na začetku izgubljeni, preobremenjeni, zafrustrirani. Zaradi tega sem si zamislil organizirano skupnost, kjer boste dobili vse vrste podpore in pomoči v zvezi z vašim novim poslom. Tako bodo začetni koraki za vas čim lažji. Lahko se boste pogovorili z ljudmi, ki imajo enake probleme kot vi, z ljudmi, ki so te probleme že rešili in so vam pripravljeni pomagati, kar je neprecenljivo. Tudi zato, ker se boste pogovarjali z enako mislečimi ljudmi, ljudmi s pozitivno miselno naravnanostjo, zato boste lahko dejansko postavili tudi najpreprostejša vprašanja brez strahu.

 

 1. Brezplačni treningi

V okviru skupnosti in programa, ki vam ga bom priporočil boste dobili dostop do ogromne količine video treningov, e knjig in navodil, s pomočjo katerih boste spoznali in razumeli internetne posle in s pomočjo katerih se boste lahko hitro naučili potrebnih veščin, vse od postavitve lastne spletne strani do marketinških prijemov.

 • kaj in kako lahko tržite na internetu

 • kako postaviti spletno stran

 • kako postaviti druge, pomožne strani

 • kako postaviti sistem za zajem potencialnih kupcev

 • kako komunicirati z njimi

 • kako avtomatizirati postopke

 • kako oglaševati

 • kako narediti prodajo

 • in še mnoge druge

 

 1. Neverjetna orodja in servisi

To, kar morajo drugi dodatno plačevati tudi po 100$ ali več na mesec, boste vi dobili le za 11,50$. Sliši se neverjetno ampak je res. Za ta denar boste dobili:

 • gostovanje za vašo spletno stran

 • neomejen kreator pristajalnih strani

 • neomejen avtoodzivnik z možnostjo follow up kampanj

 • sledilec za analizo rezultatov vašega oglaševanja

  To je resnično več, kot bi lahko pričakovali za tako majhno investicijo in je praktično vse, kar potrebujete za postavitev vašega posla na internet.

 

 1. Nimate česa izgubiti

To je lahko tudi eden od razlogov, da začnete svoj lasten posel na internetu. Če boste kljub temu ugotovili da ponujene variante niso za vas, niste z ničemer nikomur zavezani in boste lahko sodelovanje prekinili kadar koli. Ker pa je cena res tako minimalna (približno dve škatlici cigaret – hm?) v primerjavi s katerim koli drugim poslom, ki bi se ga morebiti lotili, se verjetno lahko strinjate, da res nimate česa izgubiti.

Če želite zvedeti še kaj več ali se pridružiti kliknite TUKAJ.