Mentorstvo 1/1 – 1ura

57.00

Pomoč pri postavitvi internetnega poslovnega modela.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Zakaj se odločiti za mentorstvo?

Velikokrat se znajdemo v situaciji, ko ne vemo kaj in kako naj delamo, da bomo napredovali in dosegli želene rezultate. Informacij je tako veliko, da se več ne znajdemo v njih. Morda le potrebujemo ob sebi nekoga, ki je v podobni situaciji že bil. Nekoga, ki nam bo pomagal izstopiti iz naših miselnih vzorcev ali nam pomagal poiskati rešitve, ki jih iščemo. Rešitve, ki jih imamo pred očmi, pa jih ne vidimo.

Kaj pomeni mentorstvo 1/1?

Najprej morate vedeti, da mentor ne dela opravil za vas. Naloga mentorja je, da vam predstavi možnosti in vam pomaga do vaših odločitev. Ko te odločitve sprejmete pa vam pomaga z nasveti, kako boste določena opravila speljali.

Kaj dobite z mentorstvom z mano?

Če imate o  vsebinah, ki jih najdete na moji spletni strani kakršna koli vprašanja, ali potrebujete mojo pomoč, se lahko odločite za Mentorstvo (trening) 1 na 1  z mano osebno. V teh razgovorih boste lahko odkrili svoje področje dela na internetu, kako se tega dela lotiti, kakšna orodja so za to potrebna in kje jih dobite, kje dobiti dodatna znanja in veščine. V primeru, da si boste izbrali enaka orodja, kot jih uporabljam tudi jaz, boste lahko dobili tudi informacije, zakaj in kako ta orodja uporabljati.

Kje in kako poteka mentorstvo?

Mentorstvo lahko opravimo v mojih prostorih, ali pa preko Skypa v živo. O tem prepuščam odločitev vam. Opcija preko Skypa v živo ni nič drugačna od osebnega srečanja, ni pa vam treba potovati in ga je, tudi za vas, veliko lažje izvesti.  Da bi izkoristili čas kar najbolje, priporočam, da si že vnaprej pripravite najpomembnejša vprašanja. Priporočam, da mi po izvršenem plačilu mentorstva, ta vprašanja pošljete vnaprej, na moj e-mail naslov gorazd.svete@gmail.com.  Na ta e-naslov mi sporočite tudi termin, ki vam odgovarja, da se dogovoriva za srečanje in vaš Skype naslov, kamor vas bom poklical. Vsekakor si morate za ta namen na vaš računalnik namestiti BREZPLAČNO orodje Skype, ki ga najdete TUKAJ.

Kako dolgo traja mentorstvo in kakšna je cena?

Ena ura mentorstva traja 60 minut. Predhodno ocenite, koliko informacij potrebujete, saj je cena za uro, če jo vzamete v paketu petih ur bistveno nižja.

-Posamično mentorsko uro naročite na tej strani, cena pa je 57€.

-V kolikor se odločite za paket petih ur je cena paketa 247€ (posamična ura v tem paketu je torej le 49,40€). Za naročilo paketa kliknite TUKAJ.

V teh cenah je DDV že vštet.

Najpomembnejše spoznanje je, da ste za svoje življenje odgovorni samo vi sami. Če vam ni všeč, morate nekaj spremeniti, sicer se boste vedno nahajali tam, kjer ste sedaj.  Če poti ne najdete sami, poiščite pomoč.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mentorstvo 1/1 – 1ura”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.