Živijo!

Na  kakršna koli vprašanja v zvezi z vsebinami na teh straneh vam bom z veseljem odgovoril.zacasno2

Vprašanja mi lahko pošljete na:
Email: gorazd.svete@gmail.com
FB: www.facebook.com/Gorazd.Svete1


­

 

 

Zakaj sem prepričan, da vam lahko pomagam pri tem, da boste tudi vi prišli do zaslužka preko interneta?

Zato ker vas lahko usmerim in vam pomagam pri postavitvi vašega posla, s katerim boste izkoristili možnosti, ki jih ponuja internet za trženje najrazličnejših izdelkov ali storitev. In te možnosti so dostopne tako tistim, ki že imate nekaj svojega za prodajo,  pa tudi če tega nimate. 

Poslovni marketinški model, ki ga uporabljajo uspešni internetni poslovneži  je v obeh primerih zelo podoben, vsekakor pa izhaja iz enakih osnov. 

Vse informacije sicer lahko dobite na internetu tudi sami, vendar če ne veste, kaj pravzaprav iščete, jih boste našli zelo težko. Poleg tega vas lahko zavedejo tudi različne nerealne obljube, ki jih ne primanjkuje in zaradi katerih ste lahko tudi ob precej denarja. 

S pravimi informacijami, nasveti in orodji ter navodili za njihovo uporabo,  pa boste svoj internetni posel lahko postavili razmeroma hitro.

Ko sem sam začenjal to pot, pri nas, razen redkih izjem, še ni bilo pravih mentorjev za ta način zaslužka. Zato je postavitev posla pri meni trajala veliko dlje. Pa vendar ima to tudi nekaj prednosti, saj sem na ta način pridobil morda še več znanja.

Internet je v začetku tega tisočletja prinesel največje spremembe v naša življenju. Klasične zaposlitve tudi več niso tisto kar so bile, pa tudi pogled naprej ne kaže rožnate slike. Ukrepi države o podaljševanju delovne dobe za upokojitev, pa tudi višina pokojnine, ki naj bi jo dobili (če jo sploh bomo), nas ne razveselijo prav posebej. Zato je treba za dosego kakršnih koli uspehov na vseh področjih najprej spremeniti svojo miselno naravnanost.

 

Na teh straneh boste našli nekaj različnih variant. Vse imajo  skupno rdečo nit in gradijo na enakih vrednotah, pa vendar se med seboj razlikujejo. Če vas zanima zaslužek na internetu,  boste lahko izbrali sebi najprimernejšo.

Rad bom delil z vami svoje izkušnje in vam pomagal  spoznati, da je zaslužek na internetu mogoč. Pa ne samo to. Pomagal vam bom tudi kako boste do tega prišli.

Vprašajte se le:

  • Ali si želite tudi vi ustvariti način življenja, ko boste lahko delali kadarkoli in kjerkoli?

  • Si želite, da vas misel na sedanjost in na prihodnost ne bo več skrbela?

  • Ali bi radi večletno iskanje primernega načina skrajšali na dva meseca, ko boste lahko že postavili svoj posel, tudi če ste popoln začetnik?

  • Ali bi bilo za vas koristno, da so vsa navodila že narejena, dostopna na enem mestu in jih samo pogledate, kadar vi to želite?

  • Ali bi vam pomagalo, da je veliko opravil že narejenih in jih preprosto samo kopirate?

  • Ali se vam zdi mogoče, da postavite svojo spletno stran prej kot v 1. uri? Sami!

  • Ali bi vam pri vašem delu pomagalo, da imate pomoč?

In vaša odločitev bo veliko lažja.

 

Email: gorazd.svete@gmail.com
FB: www.facebook.com/Gorazd.Svete1