Najcenejša izdelava spletnih strani

Kaj pomeni za vas najcenejša izdelava spletnih strani?

Kaj je to najcenejša izdelava spletnih strani? Je to cena, ki jo plačate nekemu ponudniku, da vam postavi najosnovnejšo obliko, naredi tri ali štiri menije in vnese vsebine, ki ste jih vi sami pripravili? Mogoče boste vseeno izbrali ponudnika, ki vam bo izdelal spletno stran bolj kompletno. Seveda bo v tem primeru tudi cena bolj "kompletna".

V obeh primerih pa vas čaka še strošek mesečnega vzdrževanja strani, karkoli že to pomeni.

Nekateri celo menijo, da je najcenejša izdelava spletnih strani, če jim jo izdela sosedov nečak. On pa že obvlada računalnike, saj se cele dneve igra računalniške igrice. In ta bo že nekaj vedel o tem. Tole je bilo mišljeno sicer malo bolj za šalo, ni pa nikakor daleč od resnice.

 

 

Zakaj najcenejša izdelava spletnih strani ni najcenejša?

Če govorimo o tem, katera je najcenejša izdelava spletnih strani, morate razmisliti tudi o tem, kako vam lahko izbrani izdelovalec svetuje o marketinški učinkovitosti vaše nove spletne strani. Če ste poslovnež boste namreč od svoje spletne strani morali pričakovati tudi neke rezulatate. Imeti spletno stran samo zaradi lepšega, ali kot vizitko je danes popolnoma zgrešeno razmišljanje. Orodja in načini, ki jih ponuja internet vam lahko namreč bistveno povečajo vaš dobiček. Samo vedeti morate, katera so ta orodja in načini in jih znati tudi uporabljati.

Ko boste razmišljali o tem, kdo vam bo izdelal spletno stran, mora biti vaše prvo vprašanje ravno to. Kako in kam vam bo izdelovalec strani umestil marketinše elemente in katera orodja vam bo svetoval. Če tega ne boste naredili, bo najcenejša izdelava spletnih strani postala za vas najdražja opcija.

Ne smete pa zanemariti še nečesa. Spletna stran mora biti danes dinamična. Postaviti spletno stran in jo pustiti da vegetira nekje, kjer je ne bo nihče videl je popolnoma nesmiselno. Spreminjanje in dodajanje vsebin mora potekati stalno, saj se sicer uporabniki na bodo vračali. Tudi v tem primeru postane najcenejša izdelava spletnih strani najdražja, saj boste morda edini človek, ki si boste to svojo spletno stran ogledovali. Kar pa najbrž ni smiselno, mar ne?

 

Zato vas vprašam tole:

  • Ali ste pripravljeni stalno prositi svojega izdelovalca, da vam na vaši spletni strani nekaj popravi, nekaj spremeni?

  • Ste ga pripravljeni stalno prositi, da vam vnese nov članek, nov video ali podobno?

  • Ste pripravljeni znova in znova plačevati za izdelavo najrazličnejših podstrani ali pristajalnih strani, ki jih boste zagotovo potrebovali?

Kljub temu, da vam bo to zaračunal, izdelovalec nima vedno časa, da vašim željam usteže takoj. Ima namreč tudi druge stranke s podobnimi željami. In vi boste običajno morali počakati. Rezultati vaše spletne strani pa so nemalokrat odvisni ravno od hitrosti, kdaj nekaj objavite. Poleg tega pa se taki posegi običajno tudi dodatno zaračunajo. In tako lahko tudi postane najcenejša izdelava spletnih strani hudo draga zadeva.

Verjetno se vam sedaj že zastavlja naslednje vprašanje. Kaj pa je potem najcenejša izdelava spletnih strani? Najcenejša izdelava spletnih strani za vas lahko pomeni, če jih izdelate, dopolnjujete ali spreminjate sami ali nekdo v vašem podjetju.

STOP!!!

Že poznam vaše ugovore:

najcenejša izdelava spletnih strani
Za vas najcenejša izdelava spletnih strani.

 

  • mi pa tega ja ne znamo delati

  • to mora biti pa težko

  • za izdelavo spletne strani je treba imeti predznanje

  • mi pa že nimamo časa, da bi se ukvarjali s tem

 

Naj odgovorim na te ugovore:

  • verjamem da tega ne znate, ampak saj ste se do sedaj naučili že marsikaj

  • ali se vam je zdela uporaba emailov, Excela, Worda, pametnih telefonov tudi nekoč težka? Ali pa morda hoditi, govoriti, pisati, računati, voziti bicikel, in še kaj...

  • ali veste, da je osnovno poznavanje Worda danes dovolj, da si izdelate spletno stran po programu in z orodji, ki vam jih bom v nadaljevanju omenil, popolnoma sami?

  • nimate časa, da bi poskrbeli za večjo prodajo svojih izdelkov ali storitev? Tudi če vam bo izdelal spletno stran nekdo drug, boste morali večino dela opraviti sami (samo, da vam tega nihče ne pove)

 

 

Najcenejša izdelava spletnih strani, tako po vloženem času kot tudi denarju je torej, če se tega lotite sami.

Ker pa vem, da večina vas ne ve, kako bi se tega lotila, sem za vas pripravil spletni program. Program je sestavljen iz 59-ih krajših video filmov, ki si jih lahko ogledate doma. Takrat, ko boste imeli čas za to. Program je narejen tako, da samo ponvite v videu prikazane akcije in dodate svoje vsebine. Na ta način boste imeli po končanem programu izdelano svojo lastno spletno stran. Znali pa jo boste tudi dopolnjevati s tekstualnimi, slikovnimi in z video vsebinami. Znali pa boste tudi spreminjati njeno obliko.

 

Orodja za internetni marketing

Poleg tega se boste seznanili z orodji za internetni marketing in z priporočljivimi postavitvami marketinških elementov na vaši spletni strani.

Naučili se boste uporabljati orodje, s katerim boste zajemali tiste ljudi, ki jih zanima natanko vaša ponudba. Spoznali boste, kako lahko preprosto in hitro vzpostavite komunikacijo z njimi.

S tem istim orodjem, pa lahko tudi avtomatizirate nekatere postopke, ki jih ročno niti ne morete narediti. Zato morda v tem trenutku o teh postopkih še niti ne razmišljate.

 

Vse od A do Ž, kako...tudi za popolne začetnike

Več o tem programu, ki je dejansko lahko za vas najcenejša izdelava spletnih strani si lahko pogledate na https://fotkar.com/kako-postaviti-svoj-posel-na-splet-in-z-njim-zasluziti/.

Če povzamem na kratko, zakaj mislim, da je izdelava vaše lastne spletne strani za vas najcenejša izdelava spletnih strani:

  • poglejte si tabelo prihrankov na predstavitvi spletnega programa.

  • večino dela za vašo spletno stran (priprava najrazličnejših vsebin) morate tako ali tako narediti sami. Tudi, če vam spletno stran izdela nekdo drug.

  • ker boste znali vnašati te vsebine in ker jo boste znali tudi spreminjati, boste imeli popolno kontrolo nad svojo spletno stranjo. Vsebine in obliko boste lahko spreminjali natanko takrat, ko boste vi to hoteli.

In ne nazadnje. Če se morda še vedno sprešujete, ali vi sploh potrebujete spletno stran?

O tem sem pisal v več mojih BLOGIH. Preberite te prispevke in videli boste, da jo potrebujete. S pravim konceptom seveda.

Zmotno pa je tudi mišljenje, da mora biti spletna stran na najvišjem oblikovalskem in tehničnem nivoju. Pa, verjeli ali ne, vaših stranko to niti ne zanima. Zelo pa jo zanimajo vaše vsebine. Kaj jim lahko ponudite in kako lahko z vašo ponudbo rešijo svoj problem.

Z omenjenim učnim programom za izdelavo spletne strani, ki ga najdete na www.fotkar.com, se boste naučili izdelati dovolj lične in učinkovite spletne strani. Ko pa začnete na ta način pridobivati nove stranke in ko tako prodate svoje izdelke in storitve, je to za vas zagotovo najcenejša izdelava spletnih strani.

2 thoughts on “Najcenejša izdelava spletnih strani

  1. Filip Sporčič Odgovori

    Gorazd, ta tvoja objava je lahko zelo koristna za osebe, ki so se odločile za internetno prodajo. Do te ugotovitve sem prišel samo z ogledom videa, ki si ga obogatil s kratkim in jedrnatim opisom svoje ponudbe (drugih v besedilu objavljenih povezav nisem niti gledal).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.