Grafično oblikovanje tiskovin – možnost in cene

 

Mikavne fotografije, prijetno  in zgovorno oblikovanje in kvaliteten tisk bodo privlačili poglede vaših strank in vam s tem prinesle večjo prepoznavnost in zaslužek.

Za vaš dom pa možnost poživitve pohištva in prostorov, unikatna oblačila in še kaj.

Mi vam omogočamo več načinov oblikovanja najrazličnejših tiskovin.

 

Omogočamo vam več načinov oblikovanja najrazličnejših tiskovin.

 

Izbirate lahko od popolnoma samostojnega oblikovanja in naročanja tiskovin pa do možnosti, da popolnoma vse za vas naredimo mi.

Če imate grafične predloge že izdelane jih lahko uporabite.
Predlagamo vam le, da pred naročilom tiska preverite ustreznost glede velikosti in “porezave”.  Pri vsaki tiskovini boste namreč našli tudi “Navodilo za pripravo”.

Samostojno oblikujte vaše tiskovine

Za samostojno oblikovanje vam nudimo naš spletni program DESIGN ONLINE, ki ga najdete v spletni tiskarni FotkarPRINT. Ugotovili boste, da so važe možnosti neskončne. Z njim lahko popolnoma sami oblikujete svoje tiskovine.

Za to pa ne potrebujete znanj in veščin, ki so potrebne za delo z običajnimi zahtevnimi oblikovalskimi programi. Potrebujete le idejo.

Uporabite naše predloge

Uporabite lahko naše že izdelane grafične predloge za posamezne tiskovine in jih prilagodite svojim potrebam in željam.

Oglejte si naše predloge na program DESIGN ONLINE, ki ga najdete v spletni tiskarni FotkarPRINT. Ugotovili boste, da so važe možnosti neskončne.

 

Oblikovanje in naročanje prepustite nam

Imate potrebe in želje po tiskovinah, pa ne veste kako bi se tega lotili?

Nimate časa, da bi se ukvarjali z oblikovanjem in naročanjem izdelkov samostojno preko naše spletne tiskarne FotkarPRINT?

V tem primeru lahko vse za vas naredimo mi.

Če se odločite za našo celovito storitev

Vizitke, letake, Rol-up stojala, embalažo, oblačila, zastave in vse mogoče izdelke iz spletne tiskarne FotkarPRINT vam bomo pripravili mi. Vi samo poveste svoje želje.

Cena oblikovanja je odvisna od posameznega izdelka, pa tudi od vaših želja. Potrudili se bomo, da boste tudi v tem primeru s ceno zadovoljni.

Za informacije in nezavezujoče ponudbe nam pišite