1. video

Digitalna ekonomija današnjega časa omogoča prav vsem, da delajo to kar hočejo, kadar koli hočejo in kolikor hočejo. Pa da tudi zaslužijo kolikor hočejo. Pa niti ni treba izpolnjevati ne vem kakšnih pogojev.

Video 1
KAKO DO ZASLUŽKA NA INTERNETU V TREH KORAKIH
 

ŠE NIMATE MOJE KNJIGE?

V svoji knjigi "Zaslužek na internetu za začetnike" opisujem prednosti digitalne ekonomije in jasno povem, kako ni nobenih ovir, da bi ta poslovni model uporabil prav vsakdo od vas. Opisal tudi, kakšne možnosti se odpirajo vsem tistim, ki to hočejo in so pripravljeni narediti nekaj zase.

 

Kako komentirate današnjo tematiko?

6 thoughts on “Brezplačna video serija KAKO DO ZASLUŽKA NA INTERNETU V TREH KORAKIH-1.video

 1. saggia.donna5555 Odgovori

  Želela sem naročiti knjigo, vendar bo treba še malce počakati na elektronski način plačila. Če je mogoče plačilo po povzetju.
  Hvala.

  • fotkar.com - delo od doma in zaslužek na internetu Avtor prispevkaOdgovori

   V moji spletni trgovini na https://fotkar.com/shop/ imate 3 možnosti plačila: Pay pall, plačilo s položnico direktno na moj TRR ali pa plačilo po povzetju. Pri plačilu Pay Pall ali preko položnice imate brezplačno poštnino, pri plačilu po povzetju pa se vam, zaradi visoki stroško poštnine, knjiga podraži za skoraj 5€. Če še nimate urejenega Pay palla svetujem plačilo s položnico ali preko klika na moj TRR.

 2. Boža Sovdat Odgovori

  Zanimivo, res zanimivo, komaj čakam naslednji video. Upam, da me bo vaš program popeljal v nova znanja. Sem namreč upokojena, pa mi je internet dobesedno okno v svet.
  Lep dan Vam želim.

 3. Filip Sporčič Odgovori

  1. video je pripravljen tako, da komaj čakaš na naslednjega. Če si v uvodu obdelal A, potem si v tem videu rekel tudi I.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.