12. video

Kako majhni so pravzaprav stroški, da si postavite najboljši poslovni model današnjega časa, koliko časa potrebujete, da ga zgradite in si lahko tako omogočite večje prihodke. In za koga ta možnost nikakor ni primerna!!! Če ste si ogledali celotno video serijo, sem prepričan, da vi ne sodite med te ljudi.

Video 12
KAKO DO ZASLUŽKA NA INTERNETU V TREH KORAKIH
 

ŠE NIMATE MOJE KNJIGE?

Na podlagi svojih lastnih izkušenj sem napisal knjigo „Zaslužek na internetu za začetnike“. Že ta knjiga vam lahko predstavlja nekakšno vodenje, kaj in kako narediti. Poleg mojega popotovanja po svetu interneta zgodbe sem opisal tudi, kako postaviti temelje vašega delovanja, kako se motivirati in pa tudi o orodjih in o marketingu boste marsikaj našli v njej. Poleg tega pa še misli ljudi, ki jim predstavlja internet osnovno dejavnost, ali pa jim le dopolnjuje njihovo osnovno dejavnost. To so Aleš Lisac, Saša Einsiedler, Tadej Bevc, Petra Škarja in Tomaž Gorec.

Znesek, ki ga boste plačali, če se odločite za nakup te knjige boste plačali samo enkrat v življenju, knjigo pa boste imeli vedno pri roki, ko boste potrebovali kakšen nasvet.

 

Kako komentirate današnjo tematiko?

4 thoughts on “Brezplačna video serija KAKO DO ZASLUŽKA NA INTERNETU V TREH KORAKIH-12.video

  1. Filip Sporčič Odgovori

    Gorazd, hvala lepa za izjemno lep prikaz možnosti zaslužka na internetu (seveda govorim o vseh prejetih videih). Glede zadnjega videa pa bi rekel takole: je zanimiv, vendar pa ne vsebuje v 11. videu obljubljene vsebine – kratkega pregleda vseh dosedanjih videov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.