2. video

Če imate svoje produkte, je popolnoma jasno v kateri tržni niši boste delovali. Kaj pa če svojih produktov nimate in ne veste s čim bi se radi ukvarjali.

Video 2
KAKO DO ZASLUŽKA NA INTERNETU V TREH KORAKIH
 

ŠE NIMATE MOJE KNJIGE?

V moji knjigi "Zaslužek na internetu za začetnike" boste našli navodila, kako si izberete svoje področje delovanja. Področje ki vas bo veselilo in o katerem že marsikaj veste. Zakaj je tako pomembno, da si izberete pravo področje! Zakaj boste na tem področju lahko dobri in uspešni!

 

Kako komentirate današnjo tematiko?

5 thoughts on “Brezplačna video serija KAKO DO ZASLUŽKA NA INTERNETU V TREH KORAKIH-2. video

 1. Andrej Jevšenak Odgovori

  Ključna je prava izbira tržne niše, drži. A kaj izbrati, bo najbrž odvisno od tega, kako nameravamo s tem zaslužiti. Tako npr. poznavanje kulinarike omogoča reklamiranje izdelkov s tega področja, če se spoznamo na hujšanje, bomo najbrž reklamirali nekaj hujšanju primernega, če se spoznamo na hardver, na elektroniko, bodo predmet našega reklamiranja najbrž proizvodi s tega področja ipd.

  A kako unovčiti svoje znanje, recimo s področja financ, izdelovanja analiz, investicijskih programov? Tu lahko računamo le na kakšno angažiranje v freelance poslih, a tu ni ravno veliko upanja na uspeh, še posebej, če se ne moremno pohvaliti s kakšnimi resnimi referencami. Če torej (po nesreči) nimamo kakšnega bolj »uporabnega« hobija, ne bo ravno lahko.

  Na videz najboljši je posel affiliate marketinga (npr preko ClickBank) in prodaja v USA, saj v tem primeru ni nobenih problemov z DDV, kot če to počnete v EU, kjer se stvari zapletejo (različne stopnje DDV, različno obračunavanje glede na obseg prodaje). Podobni, nekoliko drugačni problemi so z dropshipingom. Pa še tu bo najbolje angažirati kakšen plačljiv portal ali Faceboobk skupino az reklamiranje.

  Seveda se da služiti tudi s poučevanjem s pomočjo videov (YouTube), a z blefiranjem o hitrih velikih zaslužkih tukaj ne bo šlo. Je pač treba imeti kakšno konkretno znanje. Sam se, vsaj za začetek, najbolj nagibam k affiliate marketingu, vsaj poskusil bi rad. Žal nekega pametnega hobija te vrste nimam.

  • fotkar.com - delo od doma in zaslužek na internetu Avtor prispevkaOdgovori

   Andrej, res je, ključno je postaviti dobre temelje za internetno delo. Med te temelje sodi tudi izbira tržne niše. Vsekakor je najbolje, če je tržna niša nekaj, kar nas veseli, saj tako veliko lažje premagujemo težave, ki se pri delu pojavljajo. Tudi glede financ vam ni treba odkrivati tople vode. Lahko malo raziščete internet in ugotovite, kaj vse se lahko trži in kako to delajo drugi. Morda boste presenečeni. Poznam pa tudi ljudi (recimo sebe), ki so s samim spoznavanjem možnosti na internetu našli vsebine, ki jih veselijo in jih uspešno delajo. Glede davkov je pa tako ali tako jasno. Plačati jih je treba, za specifike pa poiskati rešitve. Affiliate marketing je definitivno ena od zelo dobrih možnosti. Ali je tisto, kar bi hoteli delati tudi iskano in tržno zanimivo, pa se da na internetu dokaj hitro ugotoviti, če naredite osnovno raziskavo ključnih besed.

  • Roman Odgovori

   Tudi sam sem že dolgo podobnega mišljenja, da je affiliate marketing odličen model za zaslužek na internetu. Z dobro organizacijo, focusom in nenehnim izobraževanjem se na internetu, da odlično zaslužiti. Seveda ni bližnjic in lahkih poti do dobrega internetnega zaslužka menim celo, da je služiti denar na internetu dosti težje kot kopati jarke…menim, da je rešitev v dobrem mentorstvu in povezovanju isto mislečih posameznikov, ki bi si med seboj pomagali…

 2. Filip Sporčič Odgovori

  Področja morebitnega delovanja so paktično neskončna.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.