9. video

Najmogočnejše orodje  za avtomatizacijo dela na internetu je AUTORESPONDER (po naše avtomatski odzivnik). S tem orodjem namreč avtomatizirate komunikacijo s svojo listo potencialnih strank in kupcev. Brez AUTORESPONDERJA si dela na internetu praktično ni mogoče predstavljati.

Video 9
KAKO DO ZASLUŽKA NA INTERNETU V TREH KORAKIH
 

ŠE NIMATE MOJE KNJIGE?

Večina ljudi niti ne ve, da AUTORESPONDERJI sploh obstajajo. Mnogi, ki to vedo, pa ne poznajo ali ne razumejo kako delujejo in kako veliko pomenijo za posel na internetu. Upam si trditi, da VSI, ki so zares uspešni na internetu uporabljajo AUTORESPONDER. Zato je AUTORESPONDER tudi eno od poglavij v moji knjigi "Zaslužek na internetu za začetnike".

 

Kako komentirate današnjo tematiko?

4 thoughts on “Brezplačna video serija KAKO DO ZASLUŽKA NA INTERNETU V TREH KORAKIH-9.video

  1. Štefka Vodenik Odgovori

    Odlična obrazložitev za vsakogar, ki želi svoje znanje dopolniti in tudi za popolne laike. Vsak tvoj video me potegne vase, nabiram znanje, ki mi še manjka in zmeraj znova me presenetiš s svojimi preprostimi besedami, s svojo identičnostjo mentorstva. Takšnih mentorjev nam manjka, ki ne skrivajo svojega znanja in osebne preizkušene prakse v realnem svetu le za sebe. Ti znaš pripraviti temo na razumljiv način, brez zavajanja, olepševanja, zato z veseljem 🙂 poslušam tvoje posnetke. Hvala ti Gorazd za predajanje znanja. Hvala, da si!

  2. Filip Sporčič Odgovori

    Gorazd, hvala za lepo predstavitev autoresponderja. Ugotovil sem, da je “conditio sine qua non” resnega dela na internetu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.