Hočeš dobiti igro FirmaKids, ki daje osnovna znanja za podjetništvo in delo na domu popolnoma brezplačno?

 

Učenje podjetništva in s tem osnov za delo na domu bo z igro FirmaKids hitro in prijetno.

To kar pomeni za seznanjanje z osnovami investiranja v nepremičnine igra Monopoly, je za osnove podjetništva (kamor spada tudi delo na domu) igra FirmaKids.

 

Vaše ime:
Vaš Email:
Obvezni odgovor: Od koliko let naprej se igra FirmaKids (namig je v nadaljevanju):
Powered by AIOP

 

*S tem, ko sodeluješ v tej nagradni igri, sprejemaš in potrjuješ tudi njene splošne pogoje.

 

delo na domu
Družabna igra FirmaKids avtorja Aleša Lisca je zanimiv in zabaven način za spoznavanje osnov podjetnišva in za delo na domu.

 

Za delo na domu potrebujete osnove

Če hočete dobro opravljati delo na domu boste potrebovali nekaj osnov iz podjetništva, če jih še nimate. Najlažje jih boste dobili skozi igro. Najprimernejša za to pa je prav družabna igra FirmaKids podjetja Lisac&Lisac.

Enemu od vas, ki bi rad, da mu delo na domu prinaša tudi zaslužek, bom podaril igro FirmaKids popolnoma brezplačno. Zato sem organiziral nagradno igro, v kateri lahko sodelujete vsi, ki vas to zanima. Vpišite se v zgornji obrazec in začnite graditi svojo bazo znanja.

 

 

 

Napačno razmišljanje

Delo na domu si večina ljudi, ki išče zaslužek preko interneta predstavlja nekoliko narobe. To vidim že po tem, ko me vprašajo kdaj bodo dobili plačo in kolikšna bo ta plača. Ko namreč govorimo o delu na domu ne govorimo več o plači, temveč o samostojnem delu, ki ga opravimo in z njim zaslužimo. Torej govorimo o zaslužku. Izraz zaslužek pa se uporablja v podjetniškem okolju. Zato morate pri delu od doma najprej spoznati kaj je to zaslužek in posledica česa je zaslužek.

Igra FirmaKids je namenjena prav temu. Z igranjem te igre se boste naučili, od česa je odvisen podjetnikov profit (zaslužek) in to razmišljanje boste potem zlahka prenesli tudi na delo na domu.

Kot pravita avtorja, je igra namenjena ljudem v starosti od 10 do 99 let, igra pa jo lahko posameznik ali skupina 8. igralcev. Kot vidite, se osnov podjetništva lahko učijo že otroci, ki bodo šele čez leta iskali delo na domu. Ko bodo sedaj desetletniki odrasli, bo večina njih iskala možnost za svoje delo na domu. Prav tako pa je igra zanimiva in koristna za vse odrasle, ki se s pojmom podjetništva šele srečujejo in delajo sedaj za plačo. Projekcije prihodnosti namreč kažejo, da bo vedno več ljudi opravljalo svoje delo na domu kot podjetniki, zato je dobro, da se z osnovami spoznate čim prej.

 

Izjave igralcev te igre

Eden od podjetnikov je recimo izjavil: „Če bi mi tole prišlo v roke, preden sem prevzel vodenje svojega podjetja...ne bi delal nepotrebnih napak!“, drugi pa: „Aha, sedaj mi je jasno, kako podjetja funkcionirajo, mojima sinovoma pa tudi“.

Če hočete, da bo igra FirmaKids, s katero se boste naučili osnov podjetništva, s tem pa boste znali opravljati tudi delo na domu prihodnosti vaša popolnoma brezplačno, potem izpolnite gornji obrazec in preizkusite svojo srečo. Morda jo boste imeli prav vi.

Za bistvene informacije na to tematiko pa obiščite mojo spletno stran in se naročite na BREZPLAČNO VIDEO SERIJO Kako do zaslužka na internetu v 3. korakih.