Delo od doma in zaslužek na internetu – KAKO ZAČETI?

 

DELO OD DOMA IN ZASLUŽEK NA INTERNETU – KAKO ZAČETI, KAJ POTREBUJETE IN KOLIKO TO STANE?

Delo od doma (online business) ali offline posli – vseeno je

Za delo od doma, s katerim bi radi imeli zaslužek na internetu, ali pa za aktivnost na spletu, s katero boste pomagali do zaslužka svojemu t.i. offline podjetju, je vsekakor potrebno, da si najprej zagotovite osnovna orodja. Ko boste orodja za delo od doma imeli, pa boste potrebovali še določena znanja, kako jih uporabiti. Zakaj najprej orodja? Ko boste poiskali neka znanja, bodisi na Googlu, You Tubu, ali pa boste sledili kakšnemu mentorskemu programu kot sta pri nas recimo Spletna Akademija ali pa zasluzek.org, boste vsa pridobljena znanja lahko takoj preizkusili tudi v praksi. In to je pomembno. Ne vrtite idej samo v glavi, udejanjite jih!!!

Dobra novica je, da za delo od doma in za zaslužek na internetu najdražje stvari že imate, ne glede na to, ali ustanavljate svoje lastno offline podjetje, ali ga morda že imate, ali pa če se podajate na pot online poslov. Pa dajmo zaradi lažjega pisanja za vse skupaj uporabiti termin delo od doma, kar se bo nanašalo na oba posla. Tukaj ste namreč vi, ki želite delati delo od doma za dodatni ali redni zaslužek. Imate že svoj računalnik, ali tablico in imate dostop do interneta. Seveda je to vendarle premalo. Pa poglejmo kaj še potrebujete, da boste delo od doma uspešno opravljali. Predpostavimo seveda, da teh orodij še nimate in da sploh ne veste kaj pomenijo.

delo od doma in zaslužek na internetu 381892_640
Izredno pomembno za vaše delo na domu in s tem zaslužek na internetu je, da si zgradite svoje liste kontaktov.

Če boste vprašali kateregakoli resnega svetovalca za Internetni Marketing za nasvet, vam bo povedal, da sta za delo od doma potrebni dve glavni orodji. Prvo je spletna stran, drugo pa seznam naslovov svojih strank (mailing lista). Povedal vam bo tudi, da obstajajo za izdelavo spletnih strani brezplačna gostovanja, za izdelavo mailing list pa brezplačna orodja, vendar se le-ta za delo od doma na žalost ne obnesejo najbolje, saj imajo vsi svoje omejitve, niso najbolj zanesljivi in lahko spremenijo svoja pravila. To pomeni, da bo vaše delo od doma manj učinkovito ali pa vam bo prineslo dodatno delo, ko se boste morali prilagajati novim pravilom. Če ne bo morebiti vaše delo celo v celoti izgubljeno. Dobro pa je vedeti, da  cene plačljivih orodij niso tako visoke, da si jih nebi mogli privoščiti. V primerjavi z investicijami v offline posle, so investicije v delo od doma pravzaprav smešno nizke.

Kaj torej potrebujete za delo od doma?

  1. Lastno domeno – naslov vaše spletne strani

  2. Gostovanje na strežniku (hosting) – prostor, kjer bo vaša spletna stran postavljena

  3. Kreatorja pristajalnih strani (Landing, squeeze ali splash page builder) – orodje, s katerim boste legalno pridobivali kontakte vaših strank, tako gradili svoje mailing liste in s tem svoje delo od doma

  4. Avto odzivnik (autoresponder) – orodje s katerim boste avtomatizirali komunikacijo z ljudmi, ki jih zanimajo vaše vsebine

Kje lahko dobite ta orodja za delo od doma?

Na spletu lahko najdete več ponudnikov za našteta orodja za delo od doma. Vsak ima neke prednosti, pomanjkljivosti, značilnosti. Izbirate lahko med visoko kvalitetnimi, vendar zato tudi cenovno malo dražjimi ponudniki, pa vse do, tudi brezplačnih variant. Vendar pozor!!! Teh ne priporočam, saj se bo lahko v vaše e-mail sporočilo mimogrede vtihotapilo kakšno ponudnikovo sporočilo, morda bodo tudi sami poslali kakšno svojo reklamno kampanjo na vašo listo, česar pa si vi nikakor ne želite. Običajno so brezplačniki omejeni tudi z velikostjo vaše liste in nimajo kreatorja pristajalnih strani. Če pa prekoračite število kontaktov na listi ali pa želite imeti tudi kreatorja pristajalnih strani (verjemite mi, želite ga imeti), pa bo lahko cena celo višja kot pri visoko kvalitetnih variantah. Pri visoko kvalitetnih ponudnikih bo vaša naročnina rasla tudi z velikostjo vaše liste e-mailov, pa tudi Landing page kreator boste morali dokupiti, saj je to dodatna opcija, ali pa je v paketu dosegljiva le osnovna varianta, ki pa najbrž ne bo zadoščala za vaše potrebe.

Kaj uporabljam sam?

Jasno, da se boste sami odločili, kaj vam najbolj ustreza. Pri preverjanju cen pa bodite pozorni, da pogledate njihove redne cene, saj akcijske veljajo le za prvo naročnino, vse naslednje pa plačate po običajnem ceniku. Prav tako preverite, kaj vam nudijo za navedeno ceno, saj so lahko količine, ki jih nudijo omejene tako, da boste kmalu morali preiti v višji paket in s tem višji cenovni razred. Predvsem preverite koliko list lahko oblikujete, kolikšno je skupno število e-mail naslovov, ki jih lahko imate, koliko pristajalnih strani in kampanj lahko kreirate. Vedeti morate namreč, da bodo potrebe po teh količinah, tudi pri vas sčasoma zelo narasle. Za vaše delo od doma pa je seveda najboljše, da so te količine čim večje ali celo neomejene.

Delo od doma - orodja
Toliko bolje, če imate vsa orodja za delo od doma pod eno streho. Vključno z možnostjo za zaslužek na internetu.

Zaradi vsega zgoraj omenjenega sem se sam odločil za program, ki mi nudi vsa zgoraj našteta orodja za moje delo od doma za neverjetno prijazno ceno in v kateri je že vključeno tudi gostovanje (hosting) za mojo spletno stran. Autoresponder mi omogoča neomejeno število kampanj, neomejeno število mailing list in neomejeno količino e-mailov, z vsem kar še sodi k avtoresponderju. V ceno pa je vštet že tudi kreator pristajalnih strani, ki jih lahko kreiram v neomejenem številu. Poleg dobim tudi orodje za analizo rezultatov oglaševalskih kampanj ter skrajševalec in rotator linkov. Če vam ti izrazi trenutno še ne pomenijo dosti, pa vam bodo takoj, ko boste storitev začeli uporabljati. Priložena imate tudi vsa navodila, ki jih potrebujete za katerikoli korak. Ker uporabljam ta program že nekaj časa, vam lahko dam kakšen nasvet v zvezi z njim tudi jaz.

delo od doma in zaslužek na internetu 381892_640
Pridobivanje znanja na seminarjih je tako zelo uspešno tudi zaradi medsebojne izmenjave znanj in izkušen pri delu od doma.
Dobra novica tudi za tiste, ki ne vedo kaj prodajati na internetu

Ta program nudi, tako kot praktično vsaka stvar, ki jo lahko kupite na internetu, tudi možnost za zaslužek. Ker je sam servis izreden kompromis, kaj vse dobite za zelo nizko ceno in ker je na internetu ogromno ljudi, ki ta orodja tudi potrebujejo, vendar jih še ne uporabljajo (ali ste med njimi tudi vi), si predstavljajte, kakšen potencial za zaslužek na internetu je lahko tak izdelek tudi za vas.

Če morda še ne razumete najbolj o čem je bilo govora v tem prispevku kliknite TUKAJ, vpišite V OBRAZEC svoje ime in email in s tem boste sprožili cel postopek, ki sem ga pripravil vnaprej (samo enkrat), vi pa boste dobili od dne, ko se boste prijavili, še dodatne, neobvezne in brezplačne informacije o tem programu. Vse od tega trenutka dalje je avtomatizirano. In to daje delu od doma preko interneta še posebno draž, moč in učinkovitost. Z orodji, ki so bila opisana boste podobne akcije z lahkoto izvedli tudi sami in tako uspeli narediti vaše delo od doma uspešno. Preverite TUKAJ!

 

e- naslov gorazd.svete@gmail.com ali

FB na zasebno https://www.facebook.com/Gorazd.Svete1

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.