Delo od doma preko interneta in potrebno znanje

 

Za delo od doma preko interneta je potrebno znanje

 

Če bi ljudje znali opravljati delo od doma preko interneta ne bi bilo brezposelnih ljudi.“

 

To misel sem seveda nekje prebral, saj res veliko berem. Sem pa prepričan, da to tudi drži. Zakaj boste vprašali? Zato ker vem, da je na internetu veliko priložnosti za delo od doma. Na žalost pa tudi veliko nevarnosti, ki prežijo na ljudi, ki so s tem premalo seznanjeni. Pa kaj ni tako tudi v nam bolj znanem „realnem svetu“?

Znanje je potrebno najprej zato, da se pri delu od doma izognete nevarnostim, nato pa seveda zato, da delo od doma dobro opravljate in z njim tudi kaj zaslužite. Koliko in v kakšnem času se da zaslužiti lahko preberete v člankih Zaslužek na internetu in plača v službi – razlika in Zaslužek na internetu.

Delo od doma in tzaslužek na internetu-znanje (3)
Delo od doma vam bo prineslo zaslužek na internetu le, če ga boste znali delati.

 

 

Delo od doma - kako do znanja

Verjetno se vam sedaj kar takoj porodi vprašanje kako boste pridobili znanje o tem, katero delo od doma boste izbrali in kako to delo pravilno opravljati.

Lahko se tega lotite sami in uporabite kot orodje za raziskovanje Google in You Tube. To pa je dolgotrajno in ponavadi jalovo početje. Lahko pa se priključite ljudem, ki različno delo od doma že opravljajo in nudijo tudi raznovrstne in koristne informacije o tem. Nekaj informacij vam bodo dali na voljo tudi brezplačno skozi različne webinarje in seminarje, za nekatere info produkte pa bo treba odšteti tudi kakšen euro, vendar zna to občutno skrajšati čas, ki ga bi sicer potrebovali da bi vaše delo od doma preko interneta opravljali profitabilno. Pa tudi cene teh izobraževanj ponavadi niso take, da si jih ne bi mogli privoščiti. In ne nazadnje, ne razmišljajte o tem kot o strošku, temveč kot o investiciji v samega sebe, v svoje znanje v svoj posel.

Verjetno vas je kar nekaj, ki ne znate prav dobro angleškega jezika in mislite, da je zato za vas delo od doma nemogoče. Pa nimate prav. Tudi pri nas so ljudje, ki vam bodo lahko dali tovrstno znanje. Glede na to, za kakšno delo od doma se boste odločali, boste po ogledu vsebin njihovih spletnih strani sami našli prave osebe.

 

Delo od doma in tzaslužek na internetu-znanje
Delo od doma zahteva, tako kot vsako drugo delo, neko investicijo. Običajno pa so te investicije zelo majhne v primerjavi z ostalimi posli.

 

Glede na moje izkušnje lahko priporočim, da pogledate na strani Tomaža Gorca, ki je strokovnjak za delo od doma, predvsem za izdelavo spletnih strani in za njihovo SEO optimizacijo, bloganje, pa tudi njegov zadnji projekt „Vodič po otoku Krk“ ni od muh in si ga seveda lahko pogledate.

Tudi če boste pokukali na strani Spletne akademije boste zvedeli marsikaj zanimivega. Kakšno je delo od doma če se ukvarjate s partnerskimi programi. Kakšna orodja so potrebna za delo od doma in seveda tudi ostala znanja, ki jih potrebujete da zaslužite na internetu. Zvedeli boste, da se lahko začnete ukvarjati z delom od doma tudi, če niste prav posebno podkovani z računalniškimi in internetnimi znanji. Poglejte si njihovo brezplačno video serijo o zaslužku na internetu.

Sam sem veliko brezplačnih vsebin in znanj o delu od doma dobil tudi, ko sem se pridružil partnerskemu programu Strong future International, ki je sicer ameriški, so pa praktično vse vsebine, vključno z učnimi, prevedene v srbščino, hrvaščino, nekaj pa tudi v slovenščino. Tu sem se naučil veliko o internetnem oglaševanju, pa tudi sam program nudi nekaj različnih možnosti za zaslužek, tako da z učenjem tudi že izvajate posamezne aktivnosti, ki peljejo k zaslužku. Če se boste pridružili temu programu (brezplačno), vam bom lahko veliko pomagal in vas vodil skozi učne vsebine tudi jaz, vključeni pa boste lahko tudi v skupnost za pomoč in podporo, ki deluje v ex – Yu jezikih.

Znanja, kako opravljati delo od doma vam zagotovo lahko ponudi še kar nekaj ljudi, navedel sem le svoje lastne izkušnje. Če boste začeli raziskovati to tematiko boste zagotovo prišli tudi do teh drugih ljudi in kot sem že omenil, izbrali si boste tisto kar vam najbolj odgovarja.

Delo od doma ni lahko delo. Potrebno je imeti znanje, motivacijo, potrpežljivost, vztrajnost in še kaj. Zato je moj nasvet, da razne oblike hitrih in lahkih zaslužkov kar preskočite. Klikanje oglasov, gledanje videov, izpolnjevanje anket in podobne reči vam ne bodo prinesle denarja.

 

Delo od doma in tzaslužek na internetu-znanje (2)
Delo od doma preko interneta ne bo uspešno brez znanja, pravih orodij in vašega dela. Natanko tako kot pri vseh ostalih poslih.

 

Vse v življenju je prodaja, ali prodajajo nam, ali mi drugim. Tudi če ste v službi ni to nič drugega, kot prodaja vašega znanja in vašega časa najboljšemu ponudniku. Če hočete, da vam bo delo od doma prinašalo zaslužek boste morali nekomu nekaj prodati. Če boste hoteli nekomu nekaj prodati se boste morali tega naučiti. Presenečeni?

Pa še dobra novica!!!!

Če berete ta članek vam lahko zagotovim, da osnovne za delo od doma že imate. To ste vi, vaš računalnik (ali pametni telefon) in internetna povezava. Zdaj pa samo še pomislite:

  1. Ali potrebujete denar?

  2. Ali že sedaj preživite veliko svojega časa za računalnikom (igrice, Facebook , filmi, ipd.)?

Odločitev je samo vaša. Če pa ste na zgornji dve vprašanji odgovorili z da, bo verjetno najslabša odločitev, če ne boste storili nič.

 

e- naslov gorazd.svete@gmail.com ali
FB na zasebno
https://www.facebook.com/Gorazd.Svete1

 

Image courtesy of:

patpitchaya
KROMKRATHOG
Stuart Miles
at FreeDigitalPhotos.net

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.