Dobra knjiga o postavitvi posla na internetu?

Kaj imata skupnega novo leto in dobra knjiga?

Življenje je naša dobra knjiga. Vsako leto pa je le eno poglavje v njej. Na začetku leta je to poglavje še prazno in čaka da ga napišemo. Čas okoli novega leta pa je  čas, ko naredimo mnogo zaobljub sami sebi. Nekateri bi radi to, drugi ono. Žal ostane največkrat le pri željah. Seveda pa lahko vse želje tudi uresničimo. Najlažje nam bo uspelo, če si bomo po teh željah postavili cilje (tudi časovno), naredili načrt izpeljave in če bomo te cilje tudi nekomu zaupali. Vse to nas bo zavezalo h konkretnim akcijam. Praktično si napišimo kazalo v knjigi.

 

Moji cilji

Moji cilji za leto 2017 so veliki in zelo optimistično gledam na njihovo realizacijo. Pravzaprav bi namesto optimistično lahko napisal tudi, prepričano. Prvi korak do njihove uresničitve, ki se mora zgoditi do konca meseca februarja pa je izdaja moje lastne tiskane knjige o tem zakaj in kako postaviti svoj posel na internetu. Da, prav ste prebrali, tiskane.

 

Dobra knjiga ima prednosti
Dobra knjiga ima kar nekaj prednosti pred e - oblikami Informacij. Običajno jih beremo bolj pozorno, pa tudi v prtljagi ne zavzamejo dosti prostora. Dobra knjiga bo v povezavi z ostalimi oblikami bogat vir imformacij.

 

Dobra knjiga je bogat vir informacij, ki ga imamo lahko vedno pri roki.

Ugotavljam namreč, da ima dobra knjiga še vedno nekaj prednosti pred e-knjigami, dostikrat pa tudi pred video posnetki. Ko se namreč pogovarjam z ljudmi, ki iščejo informacije o poslu na internetu ugotavljam, da e-knjige in druge spletne materiale preletijo veliko bolj na hitro in površno. Pa tudi z mano je nekaj podobnega, čeprav sem v principu zelo pedantna oseba. Površnost pa, saj veste, da ni dobra, ker lahko izpustiš marsikatero pomembno informacijo. In ker govorimo o poslu, lahko to bistveno vpliva na slabši uspeh in zaslužek vsakega posameznika.

 

Kaj boste lahko prebrali v tej knjigi

Pravzaprav bo to neke vrste vodič za vstop v internetne posle. Informacije bodo koristne za tiste, ki iščete kakršne koli možnosti za zaslužek, pa sploh ne veste kaj naj bi to bilo. Prav tako pa bodo v knjigi tudi informacije za tiste, ki že imate nek posel pa bi radi povečali zaslužek z aktivnostjo na internetu.

V knjigi bodo opisane moje lastne izkušnje na tem področju. Zato ne bodo manjkale niti informacije o tem, kaj se obnese in kaj ne. Kako se posla lotiti na začetku ter kaj in koliko potrebujete, da začnete tak posel. Navedene bodo tudi možnosti, s čim vse se lahko uspešno ukvarjate.

Za poslastico, pa bom poskusil v knjigo vplesti tudi prispevke nekaterih uspešnih ljudi, ki vam bodo razkrili kaj počnejo oni. Sedaj se namreč ravno dogovarjam z njimi, zato moram to zaenkrat še zadržati zase.

Ker se še zelo dobro spomnim svojih začetkov, sem prepričan, da bo v tej knjigi marsikdo našel koristne informacije, ki mu bodo lahko pomagale pri odločitvi, da bi se z internetnim poslom sploh začel ukvarjati ter tako prišel do svojega dodatnega ali rednega zaslužka. Če se z internetom že ukvarjate, pa boste morebiti našli kakšno idejo kako nadaljevati, če s svojimi sedanjimirezultati niste zadovoljni.

aiop468-60-2

 

Bo to dobra knjiga za vas?

Ali bo to za vas dobra knjiga? Tega ne vem, to boste precenili sami, če jo boste prebrali. Vsekakor je moja velika želja, da vam bi pomagala dobiti odgovore na naslednja vprašanja:

  • ali je mogoče

  • kaj je mogoče

  • kako je mogoče

  • za koliko je mogoče

Poleg tega pa upam, da se boste na ta način izognili mnogim napakam, ki so se zgodile meni, saj boste na ta način proces od začetkov do prvih uspehov neverjetno skrajšali.

Človeka ne moreš naučiti ničesar, lahko mu le pomagaš, da odkrije znanje v sebi“ je dejal Galileo Galilei, jaz pa upam, da bo v smislu teh besed to za vas dobra knjiga.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.