Internet marketing je ključ do uspeha

 

Kaj pomeni internet marketing za uspešnost posla?

 

Če boste hoteli, da bo vaše delo od doma postalo uspešen posel, boste morali nujno spoznati kako deluje internet marketing. Zakaj? Zato, ker je internet marketing tisto, kar vas bo naredilo samostojnega. Saj poznate izjavo, ko so revni rekli tistim, ki so jim pošiljali hrano: „ Če nam hočete pomagati, nam ne nosite rib, naučite nas, kako se ribe ujame“.

Razumete? Naj se zgodi karkoli, boste vedno vedeli kako najti rešitev in nikoli vam ne bo delo od doma, ki ste ga zgradili, propadlo.

Za delo od doma je potrebno vedeti kako deluje internet marketing
Za delo od doma je potrebno vedeti kako deluje internet marketing

 

Ali se internet marketinga lahko naučite tudi vi?

 

Verjetno je to vprašanje, ki vas muči. Naj vam odgovorim s proti vprašanjem. Ali imate dovolj velike sanje in dovolj visoke cilje (več o tem TUKAJ), ali ste pripravljeni spremeniti svojo miselno naravnanost in se preleviti iz zaposlenega v podjetnika, ali ste pripravljeni vložiti svoj čas in tudi nekaj denarja v svoje izobraževanje in zgraditi svoje delo od doma (več TUKAJ)? Potem je odgovor definitivno DA. S tem, da bosta tako izobraževanje kot tudi postavitev posla veliko hitrejša in cenejša za online, kot za offline posel.

Pravilen internet marketing bo pomenil, da boste lahko prodajali na internetu karkoli, komur koli in kadar koli boste vi to želeli. Brez vlečenja za rokav, brez neskončnih telefonskih klicev, brez vključevanja sorodnikov.

 

Kje se boste naučili internet marketinga?

 

Najboljše bo, da se pridružite kakšnemu izobraževalnemu programu. V tujini jih je veliko, najde pa se kakšen tudi pri nas. Tiste, ki jih dobro poznam tudi sam, sem naštel v novi, dopolnjeni izdaji moje knjige „Zaslužek na Internetu za začetnike“, ki jo lahko brezplačno prevzamete na teh straneh (Tisti, ki že imate prvo izdajo, je ne boste mogli prevzeti direktno, zato vpišite v spodnji komentar svoj Email in vam jo bom poslal). Vsak od njih vam zagotovo nudi tudi možnost za affiliate prodajo teh programov, tako da imate že takoj tudi nekaj, kar boste lahko tržili. Pazite pa, da vas ne bodo zavezovali le k prodaji njihovih programov.

Seveda se lahko odločite tudi za brezplačne izobraževalne variante, vendar se vam bo v tem primeru vaša pot do postavitve posla in do uspeha najbrž precej podaljšala. Verjetno kar na nekaj let.

 
My Banner

 

Ali lahko zaslužite na internetu brez poznavanja internet marketinga?

 

V svetu je prodaja na internetu zelo razširjena oblika dela od doma, pri nas pa zaenkrat še ne tako zelo. Obstajajo ocene da 95 do 97% vseh teh ljudi zasluži na internetu manj kot 50$ na mesec. Preostalih 3 do 5% pa od tega dela živi, večina zelo dobro in vsi delajo po pravilih in z orodji, ki jih zahteva internet marketing. V katero od teh skupin se boste umestili vi pa je seveda vaša odločitev.

 

 

-

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.