Iščete delo od doma in zaslužek na internetu?

Zakaj iščemo ljudje delo od doma in zaslužek internetu?

 

Razlogi, da ljudje iščemo delo od doma in zaslužek na internetu.

 

Razlogi, da ljudje iščemo delo od doma in zaslužek na internetu so zelo različni. Včasih je to premajhna plača, morda nezadovoljstvo s svojim šefom ali z delovnimi pogoji. Nekdo drug spet morda poskuša pomagati svojemu partnerju pri zaposlitvi ali upokojitvi. Pri meni je bil razlog v tem, da je moje offline podjetje ustvarjalo čedalje manj dobička in sem mu skušal pomagati s plasiranjem lastnih storitev preko interneta. Vendar pa se vedno v ozadju skriva neko iskanje svobode. Finančne svobode in geografske svobode, verjetno kar v paketu. Če verjamete ali ne, internet vam lahko to ponudi. Zares lahko!

Ampak pozor! Tukaj ni nobene skrivnosti, nobene čarovnije. Nihče vam ne bo dal denarja ali katere od omenjenih svobod v zameno za NIČ. Sprijaznite se s tem. Morali boste poskrbeti sami zase. Najboljša možnost je, da ustvarite svoje lastno delo od doma – posel, ne pa, da delate te iste stvari za druge.

Ne veste kako se to naredi? Tukaj bi morali narediti svojo prvo poslovno investicijo. Investicijo vase, v vaše lastno izobraževanje, s katerim boste pridobili znanje da boste lahko ustvarili kateri koli posel online. Nihče vam ne bo mogel potem vzeti tega kar ste ustvarili, kar ste se naučili. Tudi če vam nekaj ne bo uspelo boste zmožni ustvarjati znova in znova.

 

Mesta, kjer učijo kaj je delo od doma in zaslužek na internetu.

 

Če želite, da bo vaš napredek hiter, ne da bi izgubljali vaš dragoceni čas, se je najbolje včlaniti v nek izobraževalni program. Ker sem hotel imeti zase najboljše, sem se sam odločil za Six Figure Mentors in Digital Experts Academy. Zato sem šel celo tako daleč, da sem se pri svojih letih začel učiti angleščine. Več o tem programu najdete na moji angleški spletni strani gorazdsvete.com, kjer se lahko naročite na brezplačno informativno video serijo, kjer boste izvedeli vse. Seveda je za razumevanje potrebno znanje angleščine.

Če angleško ne razumete pa je vsekakor zanimiva Spletna Akademija. Tu boste našli popolnoma enako razmišljanje kot v SFM in DEA, nekoliko drugačen pristop, lahko pa boste delovali tudi na območju Slovenije. Tudi s Spletno akademijo se lahko seznanite preko brezplačne video serije.

Pri obeh boste dobili tudi zelo raznolik prodajni program, ki ga boste lahko promovirali in tako prišli do affiliate (partnerskega) zaslužka. Seveda vas bodo naučili tudi, kako to narediti.

Za razliko od mnogih vam jaz ne bom govoril da je online posel preprost. Ker ni! Sploh na začetku. Nikakor pa ni nemogoče in res se ga lahko nauči vsak. Pa še nekaj, če ne boste poskusili in dali vse od sebe, da boste dosegli cilj, ne boste nikoli vedeli kako fantastična je nagrada, ki vam jo lahko ponudita delo od doma in zaslužek na internetu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.