Kako nagraditi samega sebe

Kako nagraditi samega sebe za uspešno opravljeno delo

Kako nagraditi samega sebe za nekaj kar smo si zadali za cilj in smo to tudi uspešno dokončali, je eden od najboljših motivacijskih elementov. Sploh, če vemo že vnaprej, kakšno nagrado smo si namenili. Zato naj bo darilo, ki si ga bomo podarili takšno, da nas bo zares gnalo naprej proti zastavljenemu cilju. Velikost nagrade, ki si jo bomo namenili, je seveda odvisna tudi od velikosti projekta, ki ga delamo.

Kako nagraditi samega sebe 1
Cilji so lažje dosegljivi, če vemo kakšna nagrada nas čaka na koncu.

Kako nagraditi samega sebe je zato seveda stvar vsakega posameznika. Odvisno je seveda od naših osebnih želja in zmožnosti. Ni nujno, da taka nagrada stane ogromno denarja, vsekakor pa naj ima za nas osebno veliko zaznavno vrednost.

 

Moj primer kako nagraditi samega sebe

Ko sem se lotil pisanja svoje knjige „Zaslužek na internetu za začetnike“ sem že začel razmišljati tudi o tem, kako nagraditi samega sebe, ko bo knjiga izdana. Ker sem si že nekaj časa želel obiskati svojega prijatelja Markusa iz Kaiserslauterna v Nemčiji, sem pomislil, da bi bilo to zelo lepo darilo. Na pot do Kaiserslauterna se namreč ne odpraviš kar tako za šalo. Do tja je namreč kar približno 940 kilometrov. V eno smer, seveda.

Na pot sva se odpravila skupaj z najboljšo med ženami. S postanki je trajala kar 12 ur, saj nam je začetek prazničnih pred prvomajskih dni postregel z obilnim dežjem in celo sneženjem v avstrijskih alpah. Ampak, ko sva se pripeljala v Kaiserslautern, je tudi sonce poskrbelo, da je bilo „kako nagraditi samega sebe“ popolno.

Poleg tega, da so Markus in njegova družina izjemno prijetni ljudje, pa ima veliko zaslug, da smo se pred leti sploh spoznali, glasba. Markus je namreč odličen glasbenik. Seveda v prispevku na tej spletni strani ne bom razpredal o svojem prijateljstvu. Sem pa pripravil za vas en krajši video kolaž iz tega mojega obiska. V njem boste našli tri nasvete, ki ne veljajo le za glasbo, ampak veljajo za vsa področja našega življenja, tako tudi za delo od doma in zaslužek na internetu. Ti nasveti lahko bistveno vplivajo na vaš uspeh.

Kako nagraditi samega sebe

Da vam bo torej delo šlo lažje od rok, razmislite vedno tudi o tem kako nagraditi samega sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.