Kako premagati stres in depresijo še preden nastopita

Vse bolj pogosto se ljudje sprašujejo kako premagati stres in depresijo

Po nekaterih raziskavah bo že okoli leta 2020 eden od glavnih izzivov kako premagati stres in depresijo. Pa ni mišljena pri tem le Slovenija, ampak kar večina sveta. Razlogi za to bodo, ali pa so že, zelo različni. Od odnosov in zahtev na delovnih mestih, do preobremenjenosti v vsakdanjem življenju. Morda pa le ni vse tako črno, če se tega problema zavemo dovolj zgodaj. Največ si verjetno lahko pomagamo kar sami. Morda bo dovolj že, če si pogledate nekatere vsebine na spletu, še bolje seveda tudi z obiskom kakšnega seminarja na to temo. V nadaljevanju poglejte kako so premagale stres in depresijo nekatere slavne osebnosti.

 

Kako premagati stres in depresijo
Kako premagati stres in depresijo še preden nastopita?

 

Kako so premagali stres in depresijo Leonadro di Caprio, Bill Clinton, Mati Tereza, Princesa Diana, Mike Tyson...

Seznam slavnih oseb, ki so se spraševale, kako premagati stres in depresijo je še veliko daljši (seznam najdete na dnu te strani), vsi pa so imeli skupno to, da so se problema zavedli in poiskali pomoč pri Tonyu Robbinsu. Na Googlu in YouTubu lahko tudi vi najdete precej njegovih vsebin. Kako premagati stres in depresijo je tudi eden od videov. Da ga ne boste iskali si ga lahko ogledate kar tukaj.

Kako premagati stres in depresijo

 

Meni osebno je Tony všeč že zato, ker ni dolgočasen, zato ker v svoja izvajanja vnaša tako veliko strasti. Tudi osebno menim, da je strast v poslu, strast v ljubezni, strast v vsakdanjih opravilih, tisto gibalo, ki nas žene naprej. Kar pomislite, ali je vaš pristop v stilu: "Ma ja, saj bom morda naredil to danes. Ma, nevem, ali mi bo sploh uspelo, ali bom to znal? Ah, bom še malo razmislil in začel raje jutri!"

Ali pa morda: " Hej, tole imam danes za narediti in konec. Če ne bom česa znal bom vprašal kakšnega prijatelja, morda mi pride celo pomagat. To bo še bolj zabavno. Nič, kar takoj se lotim!" Kaj mislite, s katerim pristopom bo lažje uspeti.

 

Samozavest, odločenost, aktivnost

Danes preživimo veliko časa pred televizijo, ki je po moje zelo velik faktor, da smo pasivni če že ne kar leni. Poleg tega smo zbombardirani z večinoma idiotskimi reklamami, raznimi reality showi, da ne omenjam poročil in oddaj v živo, kjer nam polnijo glavo s hinavščino, zamerljivostjo, krajami, podtikanji, goljufijami, da ne nadaljujem naprej. Saj sami veste. Poleg tega nam grozijo, z raznimi kaznovanji za vsako malenkost, ko na drugi strani nekateri.... Tudi strasti ne vidim v teh oddajah nikoli, vse se to počne z nekim monotonim glasom, ki nas podzavestno pahne v neko sivino, težnjo po povprečnosti in neaktivnosti, češ, saj ni vredno.

aiop468-60-2

Pa še kako je vredno. Meni zaradi sebe, vam zaradi vas. Ali si upate reči enkrat: "Ne več, dost mam, nekaj bom spremenil!" Zagotovo bi se že samo zaradi podobnih stavkov veliko manj krat vprašali kako premagati stres in depresijo.

 

Kdo vam lahko pomaga

Najprej vi sami s svojo odločitvijo po spremembi. Že samo to vas bo gnalo naprej, da boste raziskovali in iskali rešitve. Veliko je tudi ljudi ki vam lahko pomagajo na različni področjih. Ni Tony Robbins edini. Tudi v Sloveniji se najdejo podobni motivatorji.

Tudi če želite, ali pa ste že na poti izgradnje svojega lastnega posla na internetu, boste potrebovali takšno miselnost. Če ne boste imeli o sebi dobrega mnenja, če boste med delom polni strahov in napačnih prepričanj, ne boste uspeli. In če ne boste uspeli, se boste mogoče tudi vi morali vprašati kako premagati stres in depresijo.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.