Možnost za zaslužek na internetu – tisoč in ena možnost

Obstaja tisoč in ena možnost za zaslužek na internetu

Čeprav mnogo ljudi tega še vedno ne verjame in ne more razumeti, pa resnično obstaja tisoč in ena možnost za zaslužek na internetu. Pa bom danes zanemaril tistih tisoč možnosti, ki še obstajajo in se bom zadržal samo na eni. In to na tisti zeloooo konkretni.

Že večkrat sem v svojih prispevkih na najrazličnejših mestih omenjal t.i. partnerske programe. V svetu obstaja na tisoče takšnih partnerskih programov, pri nas pa jih zaenkrat res da še ni veliko, vendar sem prepričan da se bodo kmalu tudi v Sloveniji zelo razširili.

 

možnost za zaslužek na internetu 2
Možnost za zaslužek na internetu, ki jo nudijo partnerski programi so ogromne.

 

Če še vedno ne veste o čem govorim, si lahko na tej povezavi prenesete mojo BREZPLAČNO e-knjigo. Ta govori ravno o partnerskih programih. In ko jo boste prebrali, boste tudi sami videli, kako močan je ta poslovni model. In to je model, ki ga lahko, verjeli ali ne, dela prav vsakdo, ki išče možnost za zaslužek na internetu.

 

Partnerski programi so odlična možnost za zaslužek na internetu

Spoznali boste vso moč, ki jo prinaša ta možnost za zaslužek na internetu vsem trem udeležencem v prodajnem procesu. Kupcem, prodajalcem in posrednikom. Da pa lastnosti in prednosti modela ne ponavljam še na tem mestu, bo res najbolje, da si preberete prej omenjeno brezplačno e-knjigo.

In eden od takšnih partnerskih programov, ki lahko tudi vam pomeni realno možnost za zaslužek na internetu, je moj partnerski program FOTKAR. Prijava in delovanje v tem programu je za vas popolnoma BREZPLAČNO, na razpolago so vam vsi promocijski materiali, ki jih uporabljam tudi sam. Najbolje bo, če si kar pogledate kratek predstavitveni video in video z navodili, kako se v ta program prijavite in kako deluje unikatna partnerska povezava. Če pa boste na kakršen koli način, ki je za vas najprimernejši pridobili kupce za katerikoli produkt iz moje spletne trgovine pa vam pripada kar 30% provizija.

 

Kolikšen je lahko zaslužek v partnerskih programih

 

Naredimo kratek izračun, kakšna je vaša možnost za zaslužek na internetu za najdražji produkt iz te moje spletne trgovine. To je spletni program z naslovom „Kako postaviti svoj posel na splet in z njim zaslužiti“. Polna cena za ta produkt je 497€. Koliko pa pripada vam, če se bo prodal na podlagi vašega priporočila oziroma promocije?

 

 

Najprej moramo od polne cene odšteti tisto, kar si vzame država. To je DDV, in znaša 89,62€. Tako pridemo do našega skupnega zaslužka 407,38€. Od tega zneska pa pripada vam 30% ali 122,21€ za samo en prodan program. Koliko pa jih lahko prodate na mesec? Pa tega programa niti niste rabili narediti. Niti vam ni bilo treba narediti promicijskih materialov. Pa tudi spletne trgovine ne rabite in nič vam ni treba kupovati vnaprej. Kako se vam zdi? Je v redu?

Za razliko od marsikaterega drugega, klasičnega okolja, je pravilno zasnovan partnerski program z dobrimi provizijami tisto, kar si želijo dobri tržniki. Dobri tržniki namreč vedo, da bodo v primeru dobrega dela tudi zares dobro plačani.

In če imajo poleg tega še dobro zasnovan lastni interneti poslovni sistem s spletno stranjo in listo potencialnih strank, so lahko njihovi zaslužki tudi zelo veliki. Treba je namreč razumeti tudi, da se z lastnim sistemom lahko vključuješ v neomejeno število partnerskih programov in imaš na voljo neomejeno število produktov, ki jih lahko tržiš in si s tem povečuješ svojo možnost za zaslužek na internetu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.