Osebnostna rast

 

Kako lahko vpliva osebnostna rast na vaše življenje

 

Osebnostna rast je eden od pogojev za srečno življenje.

V današnjem času je osebnostna rast še kako pomembna in je morda celo najboljša motivacija, da premagujemo vsakodnevne probleme in ovire.

Kar poglejte s čim nas  vsakodnevno  zasipajo mediji. Vojne, teroristični napadi, kriza, goljufije, kraje, poneverjanje, laži, siromaštvo, lakota, bolezni... Na vseh koncih nam vedno bolj grozijo s kaznimi, davki in celo vremenom. Da, vremenom, niste opazili? Mediji neutrudno tekmujejo v tem, kdo nam bo dostavil bolj kruto, bolj šokantno novico. Seveda se potem ni treba vprašati, zakaj so ljudje vse manj veseli in nasmejani, manj družabni. Kako naj bo potem človek motiviran za delo za drobiž, medtem ko nekateri drugi...?

 

Vaše sanje vam bodo nakazale smer, v katero bo šla vaša osebnostna rast in kako boste uresničili svoje cilje
Vaše sanje vam bodo nakazale smer, v katero bo šla vaša osebnostna rast in kako boste uresničili svoje cilje.

Osebnostna rast nam pomaga do pozitivne orientacije

Da ne zapademo v ta model zombijevstva pa nam zagotovo lahko pomaga in nas motivira osebnostna rast. Osebnostna rast pravzaprav ni nekaj novega. Osebnostno rastemo iz dneva v dan. Pa vendar, tudi glede na napisano zgoraj?

Ali veste kakšen pomen imajo na vašo osebnostno rast vaše sanje? Pa ne mislim na nočne sanje. Mislim na vaše sanje o vašem življenju. Jih imate? Seveda jih imate. Te sanje so vaša motivacija za vaše cilje in za to kako boste cilje tudi uresničili. Ali so te vaše sanje dovolj velike, da boste pripravljeni za njih narediti prav vse? Karkoli? Pravijo da je treba živeti svoje sanje in ne le sanjati življenja.

Ali veste da je eno od pravil uspešnih ljudi, da popolnoma vsak dan vizualizirajo svoje sanje? Vizualizacija sanj je namreč tisto gibalo, ki da posamezniku neomejeno moč in ga vodi preko premagovanja ovir k uresničitvi njegovih ciljev. In da bo ta moč res neomejena morajo biti te sanje velike. Ne ustrašite se jih. Pazite le, da bodo te sanje nekaj, kar si resnično, ampak resnično želite. Velike sanje so pomembne za vašo osebnostno rast.

Osebnostna rast vam pomaga uresničiti vaše sanje, če so te dovolj velike, da boste za njih pripravljeni narediti karkoli.
Osebnostna rast vam pomaga uresničiti vaše sanje, če so te dovolj velike, da boste za njih pripravljeni narediti karkoli.

 

Kako pa potem uresničiti te sanje? Se vam zdi to nemogoče? Ali vam ne kljuva v delčku možganov vprašanje „Kaj pa če....?“. Poiščite odgovore! Poiščite jih v sebi, poiščite jih v literaturi. Poiščite jih pri strokovnjakih. Naučite se kaj je to osebnostna rast.

Družiti se je treba s podobno mislečimi, pozitivno orientiranimi in uspešnimi ljudmi, le s tem lahko pozitivno vplivamo na našo osebnostno rast. Zato sem se jaz prijavil na brezplačen webinar, ki ga ima to soboto 12.februarja 2016 Florence R. Rikards iz Kanade. Naslov webinarja je „Ustvarite vaše sanjsko leto 2016“. Dama ima več kot 30 let izkušenj in je sodelovala z osebami kot so Bob Proctor, Les Brown, Iyanla Vanzant, Michael Beckwith, Mary Morrisey in drugimi. Ni hudič da nebi povedala kaj pametnega.

Če ga boste zamudili ali pa če vam dela probleme angleščina, pa se lahko prijavite tudi na kakšen brezplačen webinar naše Saše Eisiedler. Naj bo osebnostna rast vaša prioriteta v letu 2016.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.