Poklici prihodnosti

Poklici prihodnosti

Kateri so poklici prihodnosti?

Mišljenja o tem, kateri so poklici prihodnosti so deljena. Vsi vemo, da nekateri poklici izumirajo in se pojavljajo novi. Ampak kaj, če imate vi problem zaposlitve v tem trenutku. Potem vas najbrž ne zanima kateri so poklici prihodnosti temveč, kako lahko pridete do zaposlitve in s tem do zaslužka čim prej.

poklici-prihodnosti
Kateri so poklici prihodnosti in koliko je to pomembno za vas?

Če boste pogledali video na tej strani se malce zamislite nad izjavami in ocenite, ali res lahko pričakujete pomoč in rešitev od institucij, ki so temu namenjene. Ena od tez jasno pove, da si morate pomagati sami. Ampak kako? O tem sem v mojem prejšnjem prispevku z naslovom Redna zaposlitev nekaj pisal tudi sam.

Seveda nismo narejeni vsi za vse, vsakdo po svojih zmožnostih, talentih in željah. Vendar sta tu prisotni dve trditvi. Prva je ta, da bomo vse več morali poskrbeti sami zase, druga pa, da je internet najhitreje rastoča gospodarska dejavnost. Sedaj pa sestavite to skupaj in najdite tržno nišo, ki je za vas zanimiva. Nato pa izkoristite internet kot prodajni kanal in sredstvo za pridobivanje zaslužka. Na internetu lahko delate in zaslužite, če imate svoje izdelke ali storitve, ali pa če teh nimate.


Poklici prihodnosti

 

Tega ne znate delati?

Pravite, da tega ne znate delati. Pa saj niste edini. Naučite se! Milijoni ljudi različnih profilov so se že znašli v tem svetu. Od delavcev v proizvodnji do učiteljev in zdravnikov, od mladih mamic do upokojencev. Bodisi, da so iskali dodatni, bodisi osnovni zaslužek.

Izobraževanje je, za razliko od tradicionalnih izobraževanj, izredno hitro in cenovno dostopno, marsikaj tudi celo brezplačno. Ali veste, da lahko postavite svoj online posel že za ceno ene kave na dan? Pa mislim s tem vse, tako internetna orodja (predpostavimo da računalnik in internetno povezavo tako že imate) kot tudi izobraževanje, ki ga potrebujete. Ali lahko za tako ceno postavite klasičen posla? Daaaaleč od tega!!!

Bill Gates je recimo že pred leti dejal nekaj takega: „Če vaš posel ni na internetu, potem ta posel ne bo dolgo posel“. Takrat smo mnogi morda pomislili, da je to pač izjava človeka, ki od računalnikov dobro živi in je predvsem propagandnega značaja. Kaj pa danes, si znate predstavljati, da internet „crkne“ samo za dan, dva???

Kot internetni posel ne smatram klikanje oglasov, izpolnjevanje anket ali podobne obljube o hitrem in lahkem zaslužku. Naročite eno od mojih brezplačnih E-knjig na tej strani desno in kot BONUS vam bom poslal še eno knjigo (v angleščini), kjer boste našli večino možnosti za postavitev vašega pravega online posla.

Pridobite si prve brezplačne informacije potem pa vprašajte, kar vam morda ne bo jasno na gorazd.svete@gmail.com.

Ko boste znali poskrbeti sami zase morda niti ni toliko pomembno, kateri so poklici prihodnosti, kot to, kakšna bo oblika vaše zaposlitve.

Image courtesy of graur razvan ionut at FreeDigitalPhotos.net

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.