Kaj je spletna dražba?

 

Spletna dražba je ena od možnosti poceni nakupa

 

 

Spletna dražba je oblika trgovanja z rabljenimi ali novimi predmeti.

 

Poteka podobno kot klasična dražba, pa vendar je med njima kar nekaj razlik. Glavna razlika je seveda v tem da vam na dražbo ni treba nikamor oditi, temveč se je lahko udeležite kar iz domačega naslonjača. Prav tako nimate določenega časa, kdaj se bo dražba dogajala, ker se spletna dražba dogaja 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Kadarkoli lahko greste na spletno stran kjer se dogaja spletna dražba, si iz seznama izberete izdelek katerega si želite kupiti in se preprosto takrat vrnete pred svoj računalnik ali telefon in se spletne dražbe udeležite. Ste mogoče na obisku pri prijateljih? Ni problema, če je le na voljo internetna povezava, seveda dobre kvalitete, saj spletna dražba dostikrat zahteva hitro reakcijo. Tako lahko postane spletna dražba tudi družabni dogodek. V današnjem prispevku se bomo dotaknili le spletne dražbe, ki ponuja nove predmete, saj je lahko pri nakupu rabljenih stvari preko spletne dražbe kar nekaj pasti.

 

Spletna dražba seveda poteka v živo. Prvič, drugič, prodano!
Spletna dražba seveda poteka v živo. Prvič, drugič, prodano!

 

Predmeti, ki jih nudi spletna dražba

 

 Ker vam spletna dražba nudi razne nove predmete, je običajno v ozadju spletna stran, kjer se ti predmeti tudi prodajajo. Tako se tam najdejo tudi TV sprejemniki, računalniki, računalniške tablice, pametni telefoni, orodje in še bi lahko naštevali. Kot smo že omenili so to novi predmeti, ki jih je moč kupiti že za 10% njihove cene, za katero se sicer prodaja v tej trgovini, ali še celo manj, kar je odvisno seveda od znanja, ki ga imate in nekoliko tudi od sreče. Poleg tega pa je dostava za predmete, osvojene na spletni dražbi brezplačna širom po svetu.

 

 

Spletna dražba kot način nakupa je zanimiva in vznemirljiva novost
Spletna dražba kot način nakupa je zanimiva in vznemirljiva novost

 

Spletna dražba je lahko tudi zabavna in vznemirljiva

 

 Vsi vemo koliko ljudi po svetu igra loto, pa športne stave in še kaj drugega v upanju da bi nekaj zadeli. Vse to jim prinaša vznemirjenje in zabavo. Tudi spletna dražba vam lahko ponudi vse to, la da ste lahko tukaj, za spremembo od lota in športnih stav, vi aktivni igralec, vi lahko vplivate na rezultat. Rezultat, ki ga nudi spletna dražba pa je seveda nakup izbranega predmeta po izjemno nizki ceni.

 

Spčetna dražba vam lahko omogoči nakup tudi za manj kot 10% trgovinske cene
Spletna dražba vam lahko omogoči nakup tudi za manj kot 10% trgovinske cene

 

Kako poteka spletna dražba

 

 Spletna dražba vam je dostopna tako, da se najprej prijavite na spletno stran, kjer dražba poteka. Prijava je seveda brezplačna. Ko si izberete nek izdelek, ki vas zanima imate seveda možnost, da najprej samo spremljate kako spletna dražba poteka in se postopka najprej naučite. Spletna dražba se običajno začne pri ceni 1 cent, govorimo pa seveda o ameriških dolarjih. Kako se bo spletna dražba nadaljevala, pa je odvisno od njenih udeležencev, koliko jih je in kako močno si želijo osvojiti ta izdelek. Seveda pa vse vendarle ni tako enostavno. Da lahko aktivno sodelujete morate imeti tako imenovane kredite, ki jih kupite na tej spletni strani, saj bi se sicer spletna dražba odvijala v nedogled. Cene teh kreditov so od ene do druge spletne strani različne, ponavadi pa so odvisne tudi od količine kupljenih kreditov. Dobili jih boste  tudi že za samo 0,29 dolarja. Tako je torej potrebno imeti nekaj znanja, ki ga lahko pridobite z brezplačnim opazovanjem, na podlagi tega potem lahko izdelate pravilno taktiko, kupite paket kreditov in spletna dražba bo lahko osvojena.

 

Spletna dražba, ki je služila za vzorec temu članku se nahaja na povezavi http://vzturl.com/ann15

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.