Two Cellos in posel na internetu – primerjava

Kaj imata skupnega Two Cellos in posel na internetu

Two Celllos sta neverjetno zanimiv glasbeni duet. Two Cellos sta sveža, duhovita, predvsem pa izredno kvalitetna glasbenika. Zato sta jasno tudi izredno uspešna. Eden je iz Slovenije, drugi iz Hrvaške. Biti na njunem koncertu v živo, pa je bil v primerjavi z ogledom njunih YouTube posnetkov še dodaten presežek. Ker mi na nekaj več kot eno urni poti domov tokrat ni bilo treba voziti avtomobila, so mi moje misli ušle na razmišljanje in primerjavo s tematiko, ki jo obravnavam na svojih spletnih straneh. Kakšna je povezava med Two Cellos in delom na domu, oziroma zaslužkom na internetu? Ali se lahko iz uspeha, ki ga imata fanta, naučimo nekaj tudi mi. Kakšen je pravzaprav recept, s katerim sta Two Cellos danes to kar sta. Ali lahko uporabite ta recept tudi vi?

 

Za Blog Two Cellos
Fanta iz Two Cellos sta zažigala v dvorani Stožice z glasbo in z vizualnimi efekti. Ni manjkalo niti plamenov in dima.

 

Enaka pravila boste našli v moji prvi knjigi

Veliko o tem receptu boste našli tudi v moji knjigi ki prihaja in bo imela naslov "Zaslužek na internetu za začetnike". V njej seveda ne bo govora o glasbi, bo pa v njej opisana moja pot iskanja možnosti, ki jih nudi internet. V tej zgodbi boste lahko prebrali, da v prvi vrsti obstajajo zelo veliki potenciali za zaslužek na internetu, da pa je vendarle potrebno imeti prave informacije, prava znanja in prava orodja, da se do zaslužka tudi pride. Pa še en element je ključen poleg tega. Tudi vi morate biti pravi. Biti morate motivirani in imeti morate dobro samopodobo, ki pa spet pride s tem, ko imate več znanj.

V knjigi ne bom samo razlagal, kaj potrebujete, temveč tudi, kje to dobite. Pa tudi koliko kaj stane.

Two cellos

Poleg tega pa vam bo še pet ljudi, Aleš Lisac, Saša Einsiedler, Tadej Bevc, Petra Škarja in Tomaž Gorec (jih že poznate), povedalo kaj počnejo in kako jim pri tem pomaga internet.

Knjiga je tik pred izzidom in jo boste v kratkem lahko dobili na teh straneh. Preberite to knjigo, povežite ugotovitve z ugotovitvami, ki jih lahko pogledate v današnjem videu o koncertu Two Cellos in videli boste, da je vse mogoče. Tudi za vas.

Več o primerjavi uspeha Two Cellos in posla na internetu v videu.

 

Two Cellos in zaslužek na internetu

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.