Zaslužek na internetu – pozitivna miselna usmerjenost

 Za zaslužek na internetu je potrebna pozitivna miselna usmerjenost

 

Delo od doma in zaslužek na internetu sta kategorija, pri kateri je še kako pomembna pozitivna miselna usmerjenost. Vsi tisti, ki ste se začeli ukvarjati z delom preko interneta, prej pa ste bili zaposleni v najrazličnejših službah (mislim predvsem na to, da niste bili podjetnik), boste najbrž presenečeni kako velika sprememba je to za vas. Nimate več šefa, ki bi vam odrejal kaj, kako in kdaj morate svoje delo narediti in koliko boste za to plačani. Kar naenkrat je to v vaših rokah. Sedaj morate vi sami ugotoviti kaj boste delali, da vam bo prineslo zaslužek na internetu. Najti morate vire, kjer se boste tega naučili in potem seveda to tudi narediti. Določiti morate tudi časovne okvire, v katerih bo vaše novo delo od doma narejeno in vse skupaj tudi kontrolirati in analizirati. Spremenili ste se v šefa. Postali ste podjetnik, pa če si hočete to priznati ali ne.

 

Zaslužek na internetu-orientacija (2)
Da boste vztrajali kot podjetnik morate biti pozitivno miselno naravnani.

 

V „običajnem“, offline okolju vaše podjetje ne bo preživelo, če boste gledali reklame, izpolnjevali ankete, trkali na vrata in opravili kakšen telefonski klic. Popolnoma enako je tudi pri „online“ podjetjih oziroma pri delu od doma, čeprav večina ljudi misli drugače in se na svoje kasnejše razočaranje lotijo tega posla ravno na ta način. Klikajo oglase, izpolnjujejo ankete in podobno. Zato je na internetu ogromna množica ljudi, ki nikoli nič ne zasluži.

My Banner

 

Kaj je potrebno da bo vaše delo od doma uspešno

Da bo vaše delo od doma uspešno in vam bo lahko prinašalo tudi konkreten zaslužek na internetu bo potrebno nekaj PRODATI!  Samo prodaja namreč prinaša zaslužek. Kaj in kako lahko prodajate na internetu pa v prihodnjih člankih (če ste nestrpni, pa me lahko vprašate na Email gorazd.svete@gmail.com).

Da boste vse te novosti lahko uskladili in speljali pa nujno potrebujete pozitivno miselno usmerjenost, saj vas bo sicer vse skupaj prehitro minilo in boste odnehali. Ne pričakujte od sebe preveč in prehitro. Kot vsak posel je tudi delo od doma maraton, ki se začne s prvim korakom, z vsakim naslednjim pa ste bližje cilju.

Zaslužek na internetu-orientacija
Pozitivna miselna naravnanost vas bo obdržala v ravnovesju in zato boste lahko svoje delo opravljali dobro, kar vam bo posledično prineslo zaslužek na internetu.

 

Ko bodo vaše sanje dovolj velike (poglejte http://fotkar.com/uresnicite-svoje-sanje/), ko si boste postavili dovolj visoke cilje, se začnite zgledovati po ljudeh, ki so v svojem poslu že uspeli. To vas bo pripeljalo do ustreznega izobraževanja in do pravih orodij za zaslužek na internetu. Družite se s podobno mislečimi ljudmi in izmenjujte ideje. Ne obremenjujte se s težavami, premagajte jih.

Življenje je eno samo učenje, internet pa najhitreje rastoča gospodarska panoga na svetu. Ali boste del tega in ali sta delo od doma in zaslužek na internetu tista možnost, ki vam bo omogočila da dosežete svoje sanje in finančno svobodo, pa se morate odločiti sami.

 

Image courtesy of:

dan
Stuart Miles
at FreeDigitalPhotos.net

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.