Knjiga “Zaslužek na internetu za začetnike”

(7 mnenj strank)

19.90

PrIročnik, za vse, ki želijo zaslužiti preko interneta.

402 na zalogi

Kategorija: Oznaka:

Opis

 

Priročnik za tiste, ki STE Se odločili, da si zaslužite več in boste zato naredili nekaj zase.

Komu je ta knjiga namenjena?
– podjetnikom, pa tudi nezaposlenim oz. tistim, ki imate premajhne plače ali pokojnine, ali če ste nezadovoljni z odnosi v svoji službi


Kaj je v knjigi?

– moja pot v v iskanju internetnih možnosti,  s katerimi sem najprej želel pomagati svoji osnovni dejavnosti, ki je s pojavom novih tehnologij zašla v krizo.

- opisal sem tudi svoje napake na tej poti, ki se jim je dobro izogniti in napotke, kako razmišljati in zgraditi posel na internetu iz nič na pravih temeljih.

- Predstavljen je poslovni model za prodajo izdelkov in storitev na internetu, ki ga uporabljajo podjetja in posamezniki širom po svetu  in jim  preverjeno prinaša profitabilne rezultate. 


Kakšna je njena vrednost za vas?

– spremenili boste vaš pogled na zaslužek s pomočjo interneta in s tem  prihranili  ogromno časa in tudi denarja pri izgradnji vašega internetnega posla. 

- Dobili boste osnovne informacije, s katerimi boste postavili osnove svojega internetnega poslovnega modela, ki vam bo znal prinašati nove kontakte in jih potem tudi  spreminjati v kupce.

Kdo je sodeloval s svojimi prispevki?
– da bi s to knjigo dobili še kompletnejšo informacijo, kaj vse je mogoče delati na internetu, sem zaprosil nekaj avtoritet s področja poslovnosti, marketinga in interneta, da so spisali svoje krajše prispevke za vas.

To so:

Aleš Lisac, marketinški strokovnjak

 

Saša Einsiedler komunikacijska svetovalka in trenerka
Tadej Bevc iz Spletne akademije
Petra Škarja, popotnica in avtorica 4. knjižnih uspešnic
Tomaž Gorec strokovnjak za spletno optimizacijo

Ta knjiga, s podnaslovom "Kako zgraditi svoj posel na spletu iz nič", vas vpelje v svet internetnega podjetništva. V prvem delu sem opisal svojo zgodbo. Svojo pot raziskovanja o možnostih za zaslužek na internetu, ki sem jo začel v svojih dokaj poznih letih.

Začel sem  popolnoma iz nič, potem, ko je moje obstoječe podjetje zašlo v krizo. Imel sem sicer spletno stran, ki so mi jo seveda izdelali drugi, vendar ni prinašala popolnoma nobenih rezultatov. Nisem imel Facebook, Twiter, G+, Linkedin ali YouTube profilov. Skratka, nisem vedel niti, kako naj se tega lotim.

Nisem si znal niti poiskati pomoči, saj nisem niti vedel, da taka pomoč obstaja. Pa roko na srce, v tistem času se pri nas prav veliko ljudi še ni ukvarjalo s tem, da bi pomagali drugim. Z namenom pomagati vam, sem v knjigi opisal tudi svoje napake, ki sem jih napravil v tem času, kot tudi prijetne strani, ki so se mi zgodile.

V nadaljevanju pa je knjiga neke vrste vodič, kako si lahko prav vsak postavi svoj internetni poslovni model za skoraj nič investicije.

Predstavljen je poslovni model, ki preverjeno deluje in lahko prinaša zaslužek tako podjetnikom, ki želijo povečati prodajo svojih obstoječih produktov kot tudi tistim, ki niso zadovoljni s svojimi obstoječimi prihodki ali odnosi v službi.

Opisane so motivacijske metode, ki so potrebne za uspešno delovanje v vseh okoljih in orodja, ki jih je treba imeti za uspešno delo na internetu.

V bistvu vas s to knjigo vodim KORAK PO KORAK, da boste lahko tudi vi prišli čimprej  do vašega zaslužka na internetu.

Prepričan sem, da se lahko s to knjigo izognete veliko napakam, ki vas sicer čakajo in na ta način prihranite vsaj dve leti raziskovanja in dela.


Še posebej pa sem ponosen na misel, ki jo je o tej knjigi zapisala Petra Škarja:

"... danes lahko zatrdim, da mi bo to znanje vedno prišlo izjemno prav, pa naj še naprej prodajam knjige, ali poponoma zamenjam produkte in storitve. Prav zato tudi podpiram Gorazda pri njegovi nameri razširiti ta znanja med ljudi, tudi med nas, ki sicer nismo vešči računalnikov in interneta. V današnjem času so to zagotovo ena najkoristnejših znanj. Znanj, ki jih lahko daš takoj v prakso. Ne vem ali se Gorazd sploh že zaveda, kako veliko dodano vrednost s to knjigo daje ljudem ... Le zavedajte se nje vrednosti!"

Dodatne informacije

Teža 0.3 kg
Dimenzije 20 × 15 × 1 cm

7 mnenj za Knjiga “Zaslužek na internetu za začetnike”

 1. Mateja

  Zaslužek na internetu za začetnike: odlična knjiga. Zelo poučna, uporabna in res hvala, da ste jo napisali.

 2. Sonja

  Vse pohvale avtorju knjige!

 3. Filip Sporčič

  Gorazd, tvojo knjigo sem prebral v nekaj urah, kar pomeni, kako dobro je napisana. Bralca vodiš po principu AIDA (Attention, Interest, Desire, Action), s tem da daješ napotke, kako se LOTITI posla na internetu, pri čemer pa zadnji “A” uvedeš že z navedbo svoje internetne povezave. Prve korake sem že naredil…

 4. Hejdi in Mateja

  Vašo knjigo je prebrala tudi hčerka. Obema je dala veliko. Predvsem to, da je možno vse. Ampak….ne naenkrat. Potrebno je veliko prebrati, se naučiti, sprobati, poiskati prave vsebine. Postali sva bolj kritični, kaj hočeva in kaj je brez vsebine, kaj je kvalitetna vsebina, in kaj je tvezenje (tega je na netu kar veliko). Učiva se take vsebine prepoznati in se jih izogibati.
  Vaša knjiga nama je dala vedet, da so vsa vrata odprta in je treba le stopit skozi. Razložili ste osnovne pojme. Vse se povedali brez tvezenja, hvalisanja. Veliko je dejstev. Opis realnega stanja. Knjigo imava vedno nekje v bližini.
  Všeč nama je bilo tudi, da je knjiga napisana za slovenski trg, za slovenske razmere in mentaliteto. Težko je slediti vsebinam, ki so bile pripravljene za npr. ameriški trg.

 5. Ivan Jurgec

  Knjigo sem kupil od Gorazda in mi jo je sam izročil, ko sva se srečala v LJ ter malo poklepetala ob kavi. Fajn možakar ni kaj 🙂 Ko sem se vračal z vlakom domov sem knjigo v celoti prebral in lahko rečem, da je zelo primerna za ljudi, ki se spoznavajo z zaslužkom na internetu, saj dobijo vse tiste informacije s katerimi mora biti človek seznanjen, da ve kaj je pomembno, če želiš zaslužiti s pomočjo interneta. Ja zelo jo priporočam v branje.

 6. Mladen

  Glede praktičnih vprašanj kako začeti posel, vsebina pač ostaja na ravni teoretičnih priporočil, katera orodja rabimo ob zagonu. Res nič novega, toda v naših glavah vendarle ni več zmede glede potrebnih orodij. Je pa njena prava moč v tem, da je izredno motivacijsko in akcijsko naravnana in zaradi te brce, ki ima moč, da nas premakne iz naše namišljene “cone udobja”, si zasluži mojo oceno 5 zvezdic.

 7. Bodi to kar si, ker edinstven si

  Besedilo knjige je zelo dobro in realno. Vse pohvale avtorju – Gorazdu Svete, za odlicno delo.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.