Knjiga ZASLUŽEK NA INTERNETU ZA ZAČETNIKE

Kako sem prišel do lastne knjige „Zaslužek na internetu za začetnike“

Zakaj se mi zdi to tako zelo pomembno, da o tem še pišem in snemam videe, se morda sprašujete? V prvi vrsti sem vesel in ponosen na to svojo prvo knjigo. Vesel sem zato, ker sem prepričan, da lahko vsebina knjige pomaga marsikomu od vas skrajšati pot do uspešnega dela na internetu iz nekaj let na samo nekaj mesecev. Ponosen pa zato, ker pomeni to zame ogromen napredek v moji lastni osebnostni rasti. Kaj vse sem namreč naredil, da je ta knjiga sedaj „zunaj“?

Že sama odločitev, da bom knjigo napisal, je bila ogromen korak. Nekaj, kar si pred, morda samo letom dni, ne bi niti upal pomisliti. Ker pa je bila odločitev pravzaprav posledica mojih lastnih sanj in ciljev, ni potem v nobenem trenutku bilo več postavljeno pod vprašaj, ali bo ta knjiga izšla ali ne.

Odločitev
Odločitev predstavlja prvi največji korak na poti do tistega, kar bi radi naredili.

CELOVITE INFORMACIJE ZA VAS

Ker sem hotel dati med vas čimbolj celovito in verodostojno informacijo, sem med samim pisanjem vsebine prišel na idejo, bi v knjigo vključil še nekaj prispevkov drugih ljudi. Ljudi, ki si z internetom pomagajo pri svojem delu, ali pa jim le-ta pomeni kar njihov osnovni zaslužek. Ljudi, ki jih najbrž poznate tudi vi. Izbral sem pet ljudi in verjemite mi, da sem moral zbrati kar precej korajže, da sem jih poklical, jim predstavil idejo in jih prosil za sodelovanje. Aleš Lisac, Saša Eisiedler, Tadej Bevc, Petra Škarja in Tomaž Gorec so prispevali svoje vsebine za vas. Mislite, da bi to naredili, če jih ne bi prosil?

Knjiga "Zaslužek na internetu za začetnike"

No, in potem, ko so bile vsebine spisane, je nastopil nov problem. Kako hudiča pa se knjigo pravzaprav izda. Jasno, da o tem nisem imel pojma. Niti približno. Ampak saj veste za pregovor :“Kdor išče, ta najde!“ Našel sem mentorski program, ki mi je ogromno pomagal, saj sem dobil vse informacije na enem mestu. Tako sem seveda prihranil veliko energije, slabe volje in predvsem časa. Vse v zvezi z izdajo je bilo treba samo še speljati.

Zdaj je knjiga tukaj, namenjena je vam, najdete pa jo lahko tudi na tej spletni strani, kjer najdete tudi informacije, kaj je v njej, Moj namen pa bo dosežen, če vam bo pomagala v čim krajšem času priti do posla in z njim do zaslužka na internetu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.