Millionaire Mind Intensive Slovenia 2017 – dve brezplačni karti

Millionaire Mind Intensive Slovenia je delavnica, ki ti zares lahko spremeni življenje

Ne iščite linka, ki ga omenjam v videu. Ste že na tej strani!!!

 

Millionaire Mind Intensive Slovenia je delavnica, ki sem se je letos februarja udeležil zato, ker sem imel srečo pri žrebu. Prijavil sem se namreč na enega od seminarjev Spletne Akademije, kjer so izmed prijavljenih izžrebali nekaj dobitnikov vstopnic za to delavnico. Do takrat sploh nisem vedel kaj je to Millionaire Mind Intensive Slovenia. Pa tudi na seminar Spletne akademije se nisem prijavil da bi dobil kakšno nagrado. Saj običajno res nimam sreče pri različnih žrebanjih.

Pa me pokliče Tadej iz Spletne Akademije in mi pove, da sem bil izžreban za Millionaire Mind Intensive Slovenia. Zanimalo ga je, ali se mislim udeležiti te delavnice. V nasprotnem primeru bodo dali nagrado drugemu. Rečem: „Čakaj malo“ in šibam pogledat, kaj za božjo voljo je to Millionaire Mind Intensive Slovenia.

Millionaire Mind Intensive Slovenia 2017
Takole je bilo spomladi na Millionaire Mind Intensive Slovenia 2017 na gospodarskem razstavišču v Ljubljani

 

Obiščem njihovo spletno stran in kakor pove že naslov, Millionaire Mind Intensive Slovenia, gre za programiranje lastne osebnosti, lastnega uma v smeri blagostanja in finančne svobode. Pa kdo si tega ne želi? Že kar nekaj časa spremljam različne vsebine. Od Zakona privlačnosti preko različnih oblik dela na internetu, ki prav tako obravnavajo to tematiko. Pa, ker sem vedno lačen novih znanj (verjetno me kot takšnega sedaj že poznate), je najbrž jasno, kakšen je bil moj odgovor Tadeju.

Kako sem se imel na Millionaire Mind Intensive Slovenia 

Edino, kar pa me je malo skrbelo je bilo, da traja delavnica Millionaire Mind Intensive Slovenia kar tri dni. In to vsak dan od zjutraj, pa tja do poznih večernih ur. Si mislim: „Pa ni ga junaka, ki bi držal ljudi toliko časa budne“. Oh ta napačna prepričanja. Ti pride na oder „mali“ Mac Attram (ko sva stala skupaj, sem ga gledal precej navzdol – samo zato mali) in poskrbi, da je redko kdo, ves ta čas, sploh pogledal na uro. Ja, tako je to zgledalo  na Millionaire Mind Intensive Slovenia.

Pa malo prehitevam. Prvo, kar me je presenetilo, ko sem prišel na Gospodarsko razstavišče je bila množica ljudi, ki je stala pred vrati in v avli. Pomislil sem, da je v igri kakšen sejem in da sem, nič neobičajnega za mene, zgrešil lokacijo, ali pa datum. Potem pa sem le zagledal napise Millionaire Mind Intensive Slovenia in si oddahnil glede tega. Bojda nas je bilo nekaj nad 800. Spet sem pomislil, da bo tako veliko množico nemogoče obvladati. Ampak ne, „mali“ se spet ni dal.

Kot človek, ki se ukvarja z internetnim marketingom te tri dni nisem samo poslušal vsebin, ampak sem tudi opazoval KAKO je bilo vse skupaj izvedeno. In spet nisem našel napake. Seveda, sem se iz delavnice Millionaire Mind Intensive Slovenia tudi po tej plati marsikaj naučil.

Tridnevne vsebine vam tukaj jasno ne morem predstaviti. Pa tudi vam ne bom zaupal tistih atraktivnih in zabavnih točk, saj bi s tem, za doživetje oropal vse tiste, ki boste na to delavnico šli. Tole je edino kar vam bom povedal. Tudi če morda denarja nimate, da bi lahko varčevali in ga namenili še za kaj drugega, kot za položnice, ali pa če ga imate, upravljanje svojega denarja po principu „6. vrčev“ vam bo prineslo neverjetno spremembo v vaše življenje. Metodo morate le spoznati in se je držati.

Mene osebno je delavnica tako navdušila, da sem takoj kupil karte še za preoste štiri člane družine, ki gredo na Millionaire Mind Intensive Slovenia konec oktobra 2017. Otrokom sem karte kupil zato, ker sem prepričan, da morajo v današnjih časih razmišljati tako. Ker pa nasvete „tastarga“ otroci običajno težko poslušajo, jim bo šlo morda bolj do živega, če jim to pove nekdo drug. Pa naj jim bo to novoletno darilo že v oktobru. Vsebina in performans sta namreč na nivoju.

Ali bi radi brezplačno vstopnico za Millionaire Mind Intensive Slovenia?

 

Millionaire Mind Intensive Slovenia 2017 karte
Dve vstopnic za Millionaire Mind Intensive Slovenia 2017 lahko dobite BREZPLAČNO. Srečka, ki jo morate kupiti do 15.10.2017 pa je moja knjiga "Zaslužek na internetu za Začetnike"

A se ti hecaš, si najbrž mislite sedaj. Ne, se ne hecam. Ker sem jaz prišel na Millionaire Mind Intensive Slovenia popolnoma slučajno in bil potem navdušen, je bila moja velika želja, da to omogočim še komu izmed vas. Z organizatorji sem se dogovoril, da bomo izmed vseh kupcev moje knjige „Zaslužek na internetu za začetnike“, ki ste knjigo že kupili preko interneta, ali pa jo še boste do 15. oktobra 2017, izžrebali dva, ki bosta dobila vstopnici za Millionaire Mind Intensive Slovenia 2017 popolnoma BREZPLAČNO.

Srečka, se pravi moja knjiga vas čaka TUKAJ, kupiti pa jo morate do 15.10.2017 do polnoči. Če mislite, da vi pa že ne morete imeti te sreče, pa se spomnite, kar sem zapisal na začetku. Morda je na eni izmed vstopnic za Millionaire Mind Intensive Slovenia 2017 ravno vaše ime.

Izmed tistih, ki boste to knjigo kupili do 15.10.2017 bom izžrebal dva, ki bosta dobila vstopnico za Millionaire Mind Intensive Slovenia 2017.

2 thoughts on “Millionaire Mind Intensive Slovenia 2017 – dve brezplačni karti

 1. Andrej Tkavc Odgovori

  Pozdravljeni,
  knjigo bi ze se kupil, nikakor nemorem placati seminar. Namrec sem brez rednega prihodka, samo priloznostno delo. Star sem pa ze 62 let.
  Ce bi mi pa omogocili bres placen seminar, bi bil pa izredno presrecen.
  lep pozdrav, Andrej

  • fotkar.com - delo od doma in zaslužek na internetu Avtor prispevkaOdgovori

   Andrej, če bi bilo v moji moči, bi dal karto za ta seminar vsem, ki si to želijo. Vendar veste, da to ni mogoče. Pa vendar, dva jo bosta dobila. Če boste knjigo kupili, držim pesti, da boste izžrebani tudi za vstopnico. Morda pa vam bo knjiga pomagala, da si boste karto za naslednji seminar kupili kar sami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.