Zaslužek na internetu za začetnike

Knjiga z naslovom „Zaslužek na internetu za začetnike“

„Zaslužek na internetu za začetnike“ je naslov moje prve knjige s tematiko o zaslužku na internetu in o tem, kako naj se začetniki tega lotijo. Prepričan sem, da vam bo v veliko pomoč že moja zgodba, ki jo opisujem na začetku knjige, saj v njej opisujem svojo pot o raziskovanju internetnih možnosti, ki lahko pomenijo za nekoga, da bo bolje prodajal obstoječe produkte svojega podjetja, drugi bodo morda dodali nekaj zaslužka k svoji obstoječi plači, spet tretji pa bodo izkoristili potencial interneta in prišli na ta način do osnovne zaposlitve.

Zaslužek na internetu za začetnike
Izšla je moja knjiga z naslovom "Zaslužek na internetu za začetnike", v kateri opisujem mojo pot na internetu, z vsemi mojimi izkušnjami in ntudi nasvete, kako se lahko tega lotite tudi vi in si lahko skrajšate svojo pot iz treh let na tri mesece.

 

Kako lahko pridejo do zaslužka na internetu tudi začetniki

Internet je večina ljudi privzela za svojega, ko iščejo informacije in pomoč za svoje probleme, nekaterim pomeni veliko sprostitev na socialnih omrežjih, nekateri pa se sproščajo ob multi medijskih vsebinah, filmih, glasbi ali igrah. Mogoče je tudi to razlog, da večina ljudi, ki se poda na internet iskat zaslužek, jemlje to z „levo roko“. Kot nekaj preprostega, hitrega, enostavnega. Narobe! Potem bi vsi delali na internetu, je res? Razmišljajte o internetu raje kot o zares velikem potencialu za zaslužek, vendar se naučite to delati pravilno. Tako boste kar naenkrat v prednosti pred vso tisto množico lahkovernih in le tako boste tudi uspeli.

Zakaj moja knjiga „Zaslužek na internetu za začetnike“

Zato ker sem v njej opisal svoje izkušnje, ki sem jih nabiral tako doma, kot tudi v tujini. Zato ker boste v njej našli natančna navodila, kako lahko vsakdo med vami zgradi svoj posel na internetu iz nič. Zato ker sem k sodelovanju povabil še pet ljudi, ki v svetu podjetništva nekaj pomenijo in ki v knjigi „Zaslužek na internetu za začetnike“ delijo z vami informacije, kaj in kako oni delajo.
Nikakor ne trdim, da je ta knjiga revolucionarna, ali kaj podobnega. Ne bom uporabljal superlativov o njej, kot to delajo nekateri guruji. Jaz bom to sodbo prepustil vam. Niti vam ne bom ničesar obljubljal. Vse je namreč v vaših rokah. Ali kot pravijo besede posvetila v knjigi, ki sem si jih sposodil od velikega Galilea: „Človeka ne moreš naučiti ničesar, lahko mu le pomagaš, da odkrije znanje v sebi.“

Katere znana osebe so sodelovale pri knjigi „Zaslužek na internetu za začetnike“

To si pa poglejte v tem videu

Knjiga "Zaslužek na internetu za začetnike"

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.