Nadurno delo v zadnjih treh letih me je utrudilo

Ali je bilo to sploh nadurno delo?

Nadurno delo je delo preko rednega delovnega časa. Ali zato tisti, ki imamo svoja podjetja, ali se ukvarjamo z delom od doma in zaslužkom na internetu sploh lahko govorimo o nadurnem delu? Priznava nam ga nihče ne. Pravzaprav je veliko ljudi, ki verjetno mislijo, da je naš delovni dan krajši od 8. ur. Pa je temu res tako? Večinoma ne! Če bi za nadurno delo šteli vse ure, ko se izobražujemo, iščemo različne rešitve za vedno prisotne probleme, povezane s podjetjem in ustvarjanjem dobička, ki je potreben za lastno preživetje in preživetje podjetja, bi čas 8.ur verjetno globoko presegli večinoma vsi.

 

Nadurno delo utruja
Tudi če nekaj rad počneš, si utrujen če pretiravaš. Temu lahko v vsakem primeru rečemo "nadurno delo"

 

Moje nadurno delo zadnjih treh let!

Kot sem že večkrat omenil sem se sam lotil raziskovanja možnosti za zaslužek na internetu, ker je moje malo podjetje zašlo v krizo. To početje pa nikakor ni bilo lahko. Zaradi mojih let in posledično s tem tudi zaradi nepoznavanja tematike, je bilo najbrž moje nadurno delo še toliko obsežnejše.

Če bi seštel vse ure, ki sem jih preživel pri računalniku, ko sem poslušal najrazličnejše webinarje in počel sto in eno stvar, ure, ko sem se vozil in bil na seminarjih in še marsikaj drugega, bi bil moj delovni dan zagotovo daljši od 10. če ne celo 12. ur. Več o tej moji poti si lahko preberete v moji knjigi „Zaslužek na internetu za začetnike“. V njej boste našli vse moje ugotovitve, izkušnje, ki sem jih v tem času pridobil in navodila, kako se lahko lotite tega tudi vi. Prepričan sem, da boste z vsebinami te knjige lahko skrajšali svoj čas od nekaj več kot treh let na samo tri mesece, da boste postavili svoj poslovni model na internetu.

 

Rezultati, ki jih prinese nadurno delo

Zaradi tega „nadurnega dela“ sem potem, ko je izšla prej omenjena knjiga „Zaslužek na internetu za začetnike“ začutil neverjetno iztrošenost in sem se odločil za nekoliko „dopusta“. Sem si pa lahko privošil dopust le v omejeni obliki, saj so se tudi pri mojem malem podjetju že pokazali rezultati aktivnosti, ki jih opisujem v knjigi. Pravila in principi dela veljajo namreč tako za online, kot tudi za offline dejavnosti. Zato je pravzaprav ta poslovni model prihodnosti tako mogočen. Kljub temu pa je bila sprememba dobrodošla. Po enem mesecu popolnega angažiranja v podjetju, ko smo večino del speljali, so se namreč baterije toliko napolnile, da sedaj lahko spet, morda celo bolj umirjeno, nadaljujem z delom na moji spletni strani in s tem z zaslužkom na internetu. Ne glede na nadurno delo, ki ga bo morebiti treba vložiti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.